Unødvendig spænding til sidst

Håndbold:

21-20 lyder af en tæt affære, og det var det da på mange måder også, da vi igen ikke fik lukket kampen, på trods af en fem måls føring langt hen i anden halvleg.

Team Vesthimmerland sidste mål blev dog scoret på straffe efter tid, så helt tæt var det ikke. Men med godt 10 minutter igen førte vi med 19-14, men herfra var der ikke meget der lykkedes. 19-14 blev til 20-19 med et minut igen. Med 30 sekunder igen lukkede Johnny Landberg med sin eneste afslutning kampen, og så var det sidste mål ren kosmetik.

Men unødvendigt at det skulle komme så langt, i en kamp hvor vi var bagud 7-5 efter et kvarters spil. Så blev der til gengæld lukket af i forsvaret foran en godt spillende Jesper Sørensen, og gæsterne scorede ikke mere i første halvleg. 10-7 ved halvleg, men føringen burde have været flere mål større.

Anden halvleg gik også planmæssigt, indtil 10 minutter før tid, hvor alt for løst angrebsspil gav himmerlændingene mulighederne for at komme tilbage i kampen.

Dommerne var kampen igennem ikke heldige, og begge hold var med rette meget frustreret over de mange mærkværdige kendelser.

Skive fH - Team Vesthimmerland 21-20 (10-7)

Målscorere SfH: Mads Øris Nielsen 8 (3), Marius Hovde Andersen 5, Per Ryberg 4, Dennis Albæk 2, Klaus Bundgaard og Johnny Landberg 1. TVH: Gustav Falholdt og Jakob Madsen 3.

Udvisninger: SfH: 4 x 2min. TVH: 3 x 2 min.