To point til Skive fH efter en nervøs omgang

Håndbold:

Det gode vejr havde givetvis holdt mange hjemme, men de der lørdag eftermiddag fandt vej til FREJA Arena, fik en nådesløs fight at se - en typisk premiere kamp med alt for mange tekniske fejl.

Skive fH startede bedst og havde téten de første 10 minutter, men fra 5-3 scorede gæsterne fem gange i træk, og siden førte Lemvig Thyborøn an, og de gik til pausen foran med 16-13.

I anden halvleg fik Skive fH bedre fat, og udligningen kom ved 20-20, og siden var de aldrig bagud - føringen var størst ved stillingen 23-20. Men Lemvig fik igen kontakt ved 26-26, inden mål af Daniel Guldsmed og Tobias Rasmussen gjorde det til 28-26. Her havde Skive fH to matchbolde, men udnyttede dem ikke, og stedet kunne gæsterne reducere til 27-28, og havde faktisk chancen de sidste 10 sekunder for at få det ene point.

Det hele endte dog i et tremeterkast efter tid, der blev pareret af forsvaret.