Spændende håndboldsæson venter Skive fH

Håndbold:

Der er blevet trænet og testet grundigt i Skive fH og nu er man for alvor klar til de mange kampe der følger i  det nye håndboldår. En spændende august måned er i vente.

Vi kommer til at se en 1. division der på spændingskurven overgår dramaerne fra den forgangne sæson, lover man i Skive fH.

Forude venter to drabelige lokalbrag imod oprykkerne fra Stoholm, og en bredere top bestående af hold som Randers HH, TMS Ringsted, Team Sydhavsøerne og Lemvig blandt andre – det ser sprængfarligt ud allerede inden første skud er høvlet afsted, men det bliver ikke Skive-trøjen der skal tørres gulv med, skriver Skive fH.

Der startes ud med det første gældende opgør imod sidste sæsons nummer fire fra Ribe/Esbjerg HH, hvor begge mandskaber har spillet sig i blandt de sidste 16 hold i dette års pokalturnering – også kendt som Santander Cup. Og der satses hårdt med seks træningskampe i de første tre uger af august måned. Her vil man kunne se de nye ansigter samt gengangere fra sidste sæson. Publikum er særdeles velkomne og så er det endda gratis.

Den 4. august klokken 19.15 møder gutterne HK Malmø fra den bedste svenske række. Kampen spilles i træningshallen (hal 2) ved siden af Vibocold Arena (Viborg Stadionhal).

Den 7. august klokken 18.30 får Skive fH besøg af svenske IK Sävehof i Freja Arena.

Den 10. august klokken 16.45 får Skive fH igen besøg, denne gang af ligamandskabet fra Mors/Thy Håndbold i Hal B til 3 x 20 minutters håndbold og samtræning.

Fra den 17. august gælder det Spar Nord Bank Cup. Dette er en træningsturnering imellem holdene:
Lemvig-Thyborøn Håndbold, Skanderborg Håndbold, Ribe/Esbjerg HH, Skjern Håndbold, Aarhus Håndbold, Skive FH, Nordsjælland Håndbold og TM Tønder.

Skive møder i kvartfinalen Ribe/Esbjerg HH., som er fundet ved lodtrækning, og denne kamp bliver spillet i Haverslev Hallen, Strandvejen 21, 9610 Nørager torsdag den 17. august klokken 19.00. Hvem Skive fH herefter møder afhænger af udfaldene i de forskellige opgør, men et er sikkert; Skive fH spiller både lørdag og søndag placeringskampe eller slutspil/ finaler, og søndagens kampe spilles alle i Skjern Bank Arena.

Se sæsonens kampprogram her.

Den foregående sæson bød på en flot opbakning på hjemme- og udebane til Skive fH og mon ikke også mange vil følge de lokale håndboldspillere i den kommende sæson.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk