Smalt nederlag i intens topkamp

Håndbold:

På en svær udebane skulle Skive fH fredag aften forsøge at hente point, men med flere spillere ukampdygtige, var det et smalt Skive-mandskab der lagde fra land i Spektrum Odder.

Det var ikke de bedste forudsætninger for en god kamp, og allerede efter 3 minutter og 40 sekunder stod der 6-1 til hjemmeholdet. Simpelthen ikke den bedste start, og det skulle vise sig at blive dyrt senere i opgøret.

Tobias Rasmussen fik et stort ansvar som playmaker med de 2 normalvalg ude, og også Tobias Jørgensen var tiltænkt en stor rolle mod sin tidligere klub. Ved hårdt arbejde fik holdet kæmpet sig tilbage i opgøret, men det var Odder der sluttede bedst til 18-13 ved sidebyttet.

Aalborg-duoen bestående af Joshua Grace og Lasse Rask gjorde det godt, og 14 minutter før tid havde Skive fået sig kæmpet op på 23-22, mens Mike Paulsen skød straffekast for hjemmeholdet. Iskoldt skrev Nicklas Graugaard sig for en flot straffekastredning, mens Joshua Grace i modsatte ende udlignede til 23-23.

Det blev det tætteste Skive kom på point i aften, for Odders Salah Boutaf stod formidabel i hjemmeholdets mål, imens Mathias Damgaard for hjemmeholdet scorede 11 mål.

Det var helt tæt til 28-28, men et par uprovokerede fejl satte Odder afsted, og så skulle det ende 33-30. Ikke ufortjent, hvor Skive fH måtte erkende hjemmeholdet spillede 7-mod-6-spillet bedst.

På næste lørdag venter et brag af en kamp, for her tager Skive fH klokken 14:00 imod ubesejrede TM Tønder. Et mandskab der vækker stor respekt, og som har skrevet sig ind som den store favorit til oprykningen til ligaen.

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk