Skive fH slog de svenske

Håndbold:

Mandag aften mødte Skive fH de flerårige svenske mestre fra Sävehof. Det var stregspiller Patrick Sanggaard der indledte målscoringen, og hele otte forskellige spillere kom på tavlen for hjemmeholdet i de første 30 minutter.

Endnu engang var der mange positive takter at spore, og det var ikke til at se holdet kun havde spillet sammen i fredagens kamp, skriver Skive fH.

Ligesom i første kamp bød pausen på et keeperskifte, men til trods for at Mads Meldgaard reddede straffe efter 35 minutter, så var det svenskerne der havde udnyttet perioden indtil bedst.

Gæsternes nummer seks, Oskar Sunnefeldt, indledte med at score halvlegens første tre mål, og herefter var stillingen pludselig 15-16 til Sävehof. Daniel Guldsmed, Tobias Svend Rasmussen, Andreas Toudahl og Nikolaj Søndergaard sad igen over, men med i truppen var den flerårige Viborg—og prøvespiller Rasmus Hansen.

Efter en nervøs start de første 30 minutter kom det fine spil og Skive spillede fuldt ud op mod de stærke svenskere.

Selvom at modstanderens William Bogojevic fik lov at nette ti gange i dagens opgør, så endte det alligevel ud i en sejr på 30-28.

Torsdag den 10. august klokken 16.45 får Skive fH besøg af ligamandskabet fra Mors/Thy Håndbold i Hal B – med 3 x 20 minutters håndbold og samtræning.