Skive fH skal have ny cheftræner

Håndbold:

Et fire år langt og godt samarbejde lakker mod enden eftersom cheftræner Simon Sørensen takker af efter indeværende sæson. 

Tiden er kommet hvor Simon Sørensen skal prøve sig selv af et andet sted end i Skive fH og hvor Skive fH skal have tilført nye kræfter på sidelinjen. 

Simon kom til Skive som et forholdsvist ubeskrevet blad i sæsonen 2012/2013, og der var måske skepsis  da man ansatte en 25 årig som cheftræner. Efter nedspilskampe måtte vi en tur i 1.division, men pga. situationen med AG København blev vi tilbudt pladsen i Ligaen, og den yngste Ligatræner nogensinde blev Simon Sørensen. Den skepsis der måske havde været, blev hurtigt vendt til begejstring når man så Simons arbejde med spillerne i hallen, i kampsituationer og den almindelige dagligdag.

Et stort engagement sammenholdt med flid og vilje er nogen af de superlativer man kan sætte på Simons arbejde. Efter Simons ønske har vores første- og andethold trænet sammen, og det har været medvirkende til at skabe et godt sammenhold og et træningsmiljø med intensitet hver eneste gang. 

Simon møder velforberedt til både træning og kamp og har alt i alt gjort det fremragende. Det er med beklagelse at vi slipper Simon, men samtidigt glædeligt at se en træner, der har kunnet benytte Skive fH som springbræt til nye og spændende udfordringer. 

Simon Sørensen siger selv:

Det har ikke været en nem beslutning at stoppe i Skive fH. Det er en klub der rummer så mange gode værdier og mennesker som jeg sætter stor pris på. Derfor vil Skive fH altid have en speciel plads hos mig. Når jeg tænker på, at de for fire sæsoner siden gav en 25 årig en stor chance for at træne deres 1.hold herrer er jeg meget taknemmelig og har nydt hver eneste minut jeg har haft mulighed for at leve op til det ansvar jeg fik og har haft.

Jeg håber og tror at Skive fH fremadrettet er en klub man vil lægge mærke til i dansk håndbold, da det er klub der som før nævnt rummer mange af de værdier som dansk håndbold har og skal leve af, med en stor ungdomsafdeling og massere af frivillige, der leverer et kæmpe stykke arbejde.

Derudover skal der lyde en stor tak og respekt til de folk der har været med omkring holdet som både ledere og spillere, der på vores egen måde med de midler vi har haft til rådighed har arbejdet sten hårdt og har hjulpet til at min arbejdsgang har været udfordrende og god i løbet af fire sæsoner.

Jeg mener dog ikke, jeg/vi er i mål endnu, da jeg har en meget klart mål sammen med truppen om at overleve og dermed, aflevere holdet til en ny træner i håndboldligaen, hvilket jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt for at lykkes med sammen med spillerne og folkene omkring truppen.   

Peter Andersen, direktør i Skive fH siger:

Nogle mennesker afsætter store spor hvor de end går hen, og i denne situation er det kun op til os selv at fortsætte de rigtig mange gode elementer Simon Sørensen har været med til at iværksætte i Skive fH. Simon er en af de mest hårdtarbejdende mennesker jeg har mødt, med en forberedelsesgrad som er beundringsværdig. Menneskeligt har han værdier og holdninger som ligeledes er supergode. 

Jeg vil på klubbens, men også på egne personlige vegne, ønske Simon alt det bedste, og ser frem til at vore veje krydses i fremtiden.

Skive fH har igangsat processen med at indkredse emner til cheftrænerstillingen og forventer at kunne præsentere en ny cheftræner inden udgangen af februar.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk