Skive fH opruster igen med lokale kræfter

Håndbold:

Skive fH har skrevet en 1-årig kontrakt med Søren Henneberg, aktiv de sidste par år i Team Vesthimmerland. Søren Hennebjerg kommer fra Hvidbjerg, men håndboldkarrieren har bragt ham til Stoholm, HRH Roslev og sidst Team Vesthimmerland. Nu kommer han det næste år til at være en del af Skive fH’s Boxer herreligahold.
 
Med en støt stigende udviklingskurve som stregspiller i denne sæsons 1. division, og med imponerende 87 mål som stregspiller, er det nu at tage det næste skridt på karrieren. Søren Henneberg er en moderne stregspiller, en dygtig screeningsspiller, god i forsvaret, og med hurtighed er med til at skabe gode muligheder for de øvrige spillere.
 
Søren Henneberg er pt. bosat i Aarhus, men flytter til Skive sammen med kæresten, der har fået arbejde hos Skive Kommune. 
Træner Simon Sørensen om Søren Henneberg:
-Søren har haft en god sæson i TVH, hvor han har vist, at han evner at udnytte sin fysik til at forsvare sin position på stregen og udnytte den både til egen fordel og til sine medspilleres. Jeg håber og tror han kan fortsætte den gode udvikling og tage skridtet op i håndboldligaen, hvor han sammen med Patrick giver os forskellige muligheder i vores angrebsspil.

Direktør Peter Andersen er også ganske fornøjet med Hennebergs tiltrædelse:
-Vi vil jo gerne have et slagkraftigt mandskab, og vi vil gerne have spillere med lokal tilknytning. Og vi får begge dele med Søren. Det glæder mig selvfølgelig også at han og flytter tilbage til egnen med familien, og i det hele taget er det positivt at en stor del af førsteholdstruppen efterhånden et bosat i byen.

Søren Henneberg glæder sig selv til at komme i gang i klubben, og siger:
-Jeg ser frem til at prøve mig af på allerhøjeste niveau, og det bliver en spændende sæson vi går i møde. Jeg håber at folk kommer i hallen og giver den fuld gas på lægterne, for det har jeg tænkt mig at gøre på banen."

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk