Skive fH knockoutede nærmeste rivaler

Håndbold:

I en flot besøgt Freja Arena skulle Skive fH forsøge at spille sig fri af de nærmeste forfølgere fra TMS Ringsted. Både på og udenfor banen fik Skive-holdet en drømmestart.

Publikum var med i begge ender af banen, og indenfor stregerne tog Jesper Sørensen med fødder og hænder. Føringsmålet fra Patrick Sanggaard til 7-4 var fuldt fortjent, og det var et Skive-mandskab der for alvor viste mandsmod hele vejen igennem. Returløbene var koncentreret, og det viste Søndergaard specielt, da han spurtede retur og løb en angribende TMS’er op med en bolderobring som udfald.

Sjældent har man set stående applaus før pausen i Skive, men fredag var der al mulig grund til at rejse sig. 30 minutter med fuld koncentration fortjente hver en klapsalve, og føringen på 15-7 var ikke et mål for lille. Vel og mærke på en dag hvor Mads Øris ikke kunne skyde, men bare lå og fordelte bolde på grund af en mindre skulderskade.

Skive fortsatte den koncentrerede indsats hele vejen igennem, og selv de yngste spillere viste hvor stor tålmodighed der gemmer sig. I angreb hvor man tidligere har haft tendens til at forcere, så var der fredag tid til at slå bolden i jorden.

Udover mere brok fra TMS-bænken der udløste en 2-minutters udvisning, så oplevede Skive også at begge målvogtere desværre blev skudt i hovedet. Heldigvis kom hverken Jesper Sørensen eller TMS-keeperen til skade, og nærmest på cruisecontrol sejrede Skive-mandskabet med 28-21.

Da Ajax København samtidig sejrede over Team Sydhavsøerne, så er Skive nu sikre på at slutte på en af de 3 øverste pladser i tabellen. Nordsjælland er stukket afsted med den direkte oprykningsplads, men for Skive betyder det så der venter bedst-ud-af-tre kampe mod nummer 2. eller 3. sidst i ligaen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk