Skive fH giver afkald på plads i dameligaen

Håndbold:

Igennem de sidste måneder har der i Skive fH været kæmpet på mange områder for at få både organisation og ikke mindst økonomi til at hænge fornuftigt sammen.

Det har været en turbulent tid, hvor det med stor opbakning fra klubbens sponsorer er lykkedes at få økonomien i indeværende sæson bragt på ret køl, men hvor der fortsat forventes at være udfordringer fremover.

På spillersiden har ønsket om nye sportslige udfordringer kombineret med klubbens uafklarede situation resulteret i at næsten hele truppen af dameligaspillere ikke vil være til rådighed i den kommende sæson.

Som en konsekvens af ovennævnte ,vurderes det ikke som realistisk at kunne samle et hold der kan begå sig sportsligt i dameligaen i sæsonen 2015/2016. Skive fH’s bestyrelse har derfor nødtvunget truffet beslutningen om at give afkald på den plads i dameligaen som klubben netop har spillet sig til.

Skive fH takker nuværende trup og alle omkring truppen for en stor indsats og for at have bevaret fokus på det sportslige i en turbulent tid. Vi ønsker alle held og lykke fremover - enten i nye omgivelser eller i deres fortsatte virke i Skive fH.

Det er vigtigt at understrege at Skive fH ikke nedlægger dameafdelingen, men at klubben grundet den økonomiske situation etablerer et damehold på et andet omkostningsniveau end tidligere. Samtidig forventer klubben at styrke udviklingen af egne talenter og derigennem skabe et sportsligt attraktivt miljø der skal fastholde interessen for håndbolden blandt klubbens mange ungdomsspillere.

Skive fH’s bestyrelse og ledelse beklager at det har været nødvendigt at gennemføre ovennævnte ændringer, men er samtidigt helt overbeviste om at det er den bedste løsning for klubben i særdeleshed og for håndboldsporten generelt.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk