Skive FH er i gang med træningskampene

Håndbold:

Den første træningskamp efter halvanden uges træning fandt torsdag aften sted i Sparekassen Balling Hallen, hvor Team Tvis Holstebro var modstanderen. Hele 250 tilskuere havde fundet vej til hallen, ganske flot og en understregning af vigtigheden af at flytte nogle træningskampe ud til oplandet.

Efter de 2 gange 30 minutter stod gæsterne tilbage som sejrherre, med cifrene 36-26, i en kamp hvor vi var dominerende de første 20 minutter, for siden at måtte se gæsterne tage over. Føringen var flere gange oppe på fire-fem mål, og med små ti minutter til pausen var stillingen 16-12. Så blev det tid for de tekniske fejl, i resten af halvlegen lavede vi en 6-7 stykker, og det benyttede gæsterne sig af til at score syv gange i træk, så halvlegsstillingen blev 16-19.

I anden halvleg blev det hurtigt 20-20, men så begyndte unoderne igen, og de blev straffet hver gang. 20-20 blev til 21-28, og det var så det.

Positivt at se hele sytten mand komme i aktion, men det er klart at de mange udskiftninger ikke gør det nemmere. Men igen det var en træningskamp, og alle folk kom lige som i gang, og så må der arbejdes videre i træningslokalet. Oplagt at forsvaret er et tema, ikke godt at modstanderen scorer hele 36 mål.

Skive fH - Team Tvis Holstebro 26-36 (16-19)

Målscorere SfH. Mads Øris Nielsen 6 (2), Michael Pedersen 5 (1), Patrick Sanggaard 3, Nickolei Jensen 3 (1), Johnny Landberg, Dennis Albæk og Per Ryberg 2, Mads Johansen, Søren Henneberg og Emil Drejer 1.

Udvisninger: SfH: 3 x 2 min. TTH: 3 x 2 min.

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk