Skive-back skal til VM for U21 i Algeriet

Håndbold:

Mathias Bitsch har i den overståede weekend været afsted med U21-landsholdet, hvor de som forberedelse til den kommende U21 VM-slutrunde i Algeriet skulle spille imod Norge og Sverige i en skandinavisk trekamp. Denne endte ud til fordel for danskerne, for lørdag bød på en 29-27 sejr over Norge, imens svensken fik en på låget med 27-23 i søndagens opgør.

Med blå briller var det rigtig positivt at se Mathias Bitsch i de rød-hvide farver atter engang, men mindst lige så positiv var mailen der tikkede ind hos administrationen mandag eftermiddag med henblik på VM i Algeriet, skriver Skive fH. Landstræner og sportschef i DHF, Morten Henriksen, udtog mandag den 10. juli 2017 den 21-årige Skive-spiller som en del af en 15-mands trup. Den 16. og sidste spiller vil blive indkaldt i de kommende dage.

- Det gik rigtig stærkt, for i torsdags blev jeg ringet op af vores landstræner. Han fortalte at der var en del skader for tiden, og her foreslog han så om jeg kunne hjælpe til. Weekenden gik som man kunne forvente. Jeg fik omkring et kvarter i begge kampe, og det blev vel til et par mål ligeså. På venstre back er jeg oppe imod en stærk spiller i Nikolaj Enderleit, forklarer Mathias Bitsch selv efter udtagelsen til en slutrunde han glæder sig til.

- Det er altid sjovt at komme afsted med det danske landshold, og det er jo en koncentreret periode vi går op og ned af hinanden hver dag. Samtidig er det jo fedt at blive testet mod de bedste i vores årgang. Jeg skal gribe de chancer jeg får, og så må vi se hvor langt det rækker. Vi er kommet i en rigtig stærk pulje med Slovenien, Egypten, Qatar, Sverige og Frankrig, så det bliver den klassiske devise med én kamp af gangen, fortæller den høje back fra Skive fH.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk