Sejr i rodet kamp for Skive fH

Håndbold:

Onsdag aften i ROFI Centret i Ringkøbing fik vore piger en god optakt til de to kvalkampe mod Vendsyssel, holdets anden sejr i træk. Efter en kamp hvor man var i førersædet hele vejen kunne Skive fH trække sig tilbage med en 26-25 sejr.

De to hold der begge skal i kvalkampe spillede en rodet kamp, med alt for mange tekniske fejl. Hele vejen var det dog Skive der var i førersædet, og hjemmeholdet fik kun de sidste tre sekunder til at udligne - og det blev der ikke noget ud af. De største føringer undervejs var på tre mål, således også ved halvleg, og i anden halvleg formåede værterne aldrig at få udlignet, på trods at man flere gange havde muligheden.

Bedst hos Skive var målvogter Julie Gade der bare i første halvleg havde 15 redninger. Gennem hele kampen blev Olivera Jurisic skygget/mandsopdækket, og det betød at kun to af hendes syv mål var i åbent spil - de øvrige var på straffekast.

Ringkøbing Håndbold - Skive fH 25-26 (9-12)

Målscorere RH: Sofie Blicher-Toft og Michelle Brandstrup 5. SfH: Olivera Jurisic 7 (5), Sofie Bæk Andersen 5 (1), Mathilde Kristensen 4, Najda Lærke Jensen og Rikke Vestergaard 3, Freja Cohrt og Sidel Bodholt Nielsen 2.

Udvisninger: RH: 2 x 2 min. SfH: 1 x 2 min.