Plus syv mål i en kogende Freja Arena

Håndbold:

Plus syv - det var der vist mange der ville have solgt kampen for inden, men det var sådan det endte søndag eftermiddag i FREJA Arena.

Det var et supertændt hjemmehold der mødte ligafavoritterne fra Lemvig Thyborøn Håndbold, og allerede fra start satte man sig på kampen - en kamp hvor man aldrig var bagud. Men 6-2 blev til 9-9, inden SfH sluttede bedst af, og førte 15-12 ved halvtid.

Anden halvleg var næsten ligesom første med en føring på fire mål ved stillingen 20-16, inden gæsterne scorede fire gang i træk. Det blev 21-21 inden Nickolei Jensen scorede måske opgørets flotteste mål til 22-21, for i momentet efter, efter en trøjehivning, at blive præsenteret for det røde kort - der dog ikke giver karantæne.

Det røde kort fik dog tændt både spillerne, og publikum, og resten af kampen var bare et spørgsmål om hvor stor sejren skulle blive.

Mange spillede flot. Mads Øris Nielsen og Marius Hovde Andersen scorede henholdsvis 11 og 7 rene mål. Per Ryberg var selv farlig og afløste Nickolei Jensen glimrende, og så var Jesper Sørensen glimrende i målet.

Skive fH - Lemvig Thyborøn Håndbold 30-23 (15-12)

Målscorere SfH: Mads Øris Nielsen 11, Marius Hovde Andersen 7, Per Ryberg 5, Dennis Albæk, Patrick Sanggaard og Nickolei Jensen 2, Stefan Nielsen 1. LTH: Andreas Holst Jensen 7, Søren Nørgaard og Nikolaj Danefeld 4.

Udvisninger: SfH: 5 x 2 min plus direkte rødt kort til Nickolei Jensen. LTH: 5 x 2 min.

Tilskuere: 1.000

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk