Skive pigerne gjorde arbejdet færdigt

Håndbold:

Foran en næsten fyldt FREJA Arena sikrede Skive fHs piger torsdag aften en ny sæson i dameligaen. På trods af en skidt start hvor gæsterne fra Vendsyssel kom foran 2-6, kunne de sikkert køre sejren hjem - 33-28 endte det.

Efter en timeout bagud 2-6 fik pigerne hurtigt styr på tingene, og midt i halvlegen kunne Ditte Kelså bringe dem foran 7-6, og siden var Skive aldrig bagefter - og nogen reel spænding var der aldrig. Hullet var ved at blive skabt i slutningen af første halvleg og igen i starten af anden, men den sidste kontakt gæsterne havde var ved stillingen 22-22. Herfra overtog Skive igen kontrollen, og det endte altså med en fem måls sejr, og samlet 67-56.

Positiv kamp af Rikke Vestergaard nu for alvor er i omdrejninger efter fødsel, og hun blev opgørets topscorer. Også Olivera Jurisic og Nadja Lærke Jensen markerede sig ude bagfra. Desværre blev Freja Cohrt skadet efter små 10 minutter - vred om på foden - og hun blev i resten af kampen erstattet af Ditte Kelså, der også viste at hun efter flere problemer igen er i fulde omdrejninger.

Næste - og sidste - opgave i denne sæson er en pokalkamp i Aarhus mod Hasle KFUM fra 3. division torsdag 30. april.

Skive fH - Vendsyssel Håndbold 33-28 (15-14)

Målscorere SfH: Rikke Vestergaard 9 (4), Olivera Jurisic og Nadja Lærke Jensen 7, Sofie Bæk Andersen 3, Majbritt Toft Hansen og Ditte Kelså 2, Mathilde Kristensen, Anne Katrine Danielsen og Freja Cohrt 1. VH: Kristina Bille 8 (1), Christina Hansen 7, Cecilie Skovgaard 6.

Udvisninger: SfH: 4 x 2 min. VH: 2 x 2 min.

Tilskuere: 1.000