Nederlag i Fredericia

Håndbold:

Historikken sidste år var særdeles god imod Fredericia HK. To udekampe og en kamp hjemme i Freja Arena gav 6 point og +23 i målscore, men meget vand er løbet igennem siden, så der skulle en indsats på max til at hente to point på en svær udebane.

Mathias Bitsch startede med sit ukuelige gå-på-mod, og selvom det blev indledt med to afbrændere, så skal der mere til at slå U-landsholdsspilleren ud. Tredje afslutning gik i kassen.

Fredericia viste sig som et stærk kontrahold indledningsvis, og med tre scoringer i træk kunne hjemmeholdet bringe sig foran med 6-3. Skive svarede dog stærkt igen med en god overtalsperiode, og så var det helt lige, 7-7, efter 15 minutter.

Anden halvleg startede med at Andreas Toudahl brød igennem på højre back, men desværre prellede afslutning af på ydersiden af stolpen, og så kunne hjemmeholdets Rune Andersen score første mål efter pausen til 14-12.

Mads Meldgaard snuppede en helt fri kontrachance, men en afslutning lige på en velspillende Jimmi Andersen, så er der for meget kvalitet hos hjemmeholdet til at lade sådanne muligheder forpasse.

Jimmi Elmgaard fik i en forsvarsaktion et rent træf ind på Tobias Rasmussens hals, og dommerne talte herefter om et rødt kort. Helt korrekt blev det dog til endnu en 2-minutters udvisning, og Skive fik en gylden mulighed til at spille sig ind i kampen igen.

Nicolaj Nørager var i går, søndag ,den foretrukne straffekastskytte. Jimmi ”Luffe” Andersen nuppede afslutningen, og i stedet for 16-15, så blev det i efterfølgende angreb 17-14, før Rune Andersen også gjorde det til 18-14. En skidt periode på 11 minutter med kun 2 scoringer.

På banen manglede i dag Peter Krogh, og til tider kunne SkivefH godt savne den hammer der kan stige op i netop sådan en periode. Med et kvarter igen kom den hårdtskydende tohåndsskytte ind, og med -4 var opgaven meget klar. Forsvaret skulle lukke helt ned, og i angrebet var der krav til klare aftaler.

Andet forsøg fra 7-meter stregen tog Andreas Toudahl sig kærligt af, og dét med succes til 20-16.

Jagten var gået ind på de ræverøde østjyder, og med reducering til 22-20 + udvisning til hjemmeholdet, så skulle overtallet sidde i skabet med små fire minutter igen. Peter Krogh stjal bolden, og så kunne han ligge den ned i et tomt mål til -1, 22-21. Kasper Foder forsøgte i angrebet lige efter at udplacere Mads Meldgaard med et lob, men den unge keeper havde ikke klippet negle her til formiddag. Skive på bolden med 3 minutter igen, og nede med en enkelt.

Et flot udspil sendte Jeppe Kjærulff indover fra venstre fløj, og så kan man lige så godt smække den op i krogen. 22-22 og halvandet minut igen. Desværre slap hjemmeholdets Kasper Young igennem med succes, hvilket skulle vise sig at blive den sidste scoring denne efterårseftermiddag.