Mors tog sejren

Håndbold:

Lokalrivalerne fra Mors tog sejren

Der var mødt hele 1124 op til årets første rigtige store lokalbrag, da Mors Thy Håndbold fredag aften kiggede forbi. Efter en intens kamp hvor de to hold flugtes ad gennem det meste af kampen, trak gæsterne fra i de sidste 10 minutter, og kunne sejre med 26-23.

For Skive fH var det come back til både Mads Øris Nielsen og Andreas Toudahl, og de viste at de nok skal blive et stort aktiv, når nu lige kampforman for alvor indfinder sig. Begge spillere havde jo ikke spillet en betydningsfuld kamp i et halvt år, og desværre går der også lidt tid inden sidstnævnte kommer på banen igen. Kort før første halvlags afslutning landede han i et gennembrud på højre skulder. Endnu er det for tidligt at sige hvor alvorligt det er, men han spiller efter al sandsynlighed ikke den næste kamp i Aarhus på lørdag.

Angrebsmæssigt var det Michael Pedersen der førte an, men forsvaret havde godt fat i Mors Thy´s bagspillere. Det gav dog plads til stregspiller Christoffer Cichosz, der foruden selv at score seks mål tilkæmpede sig fem straffekast.

Kampfakta:

Skive fH - Mors Thy Håndbold 23-26 (13-13)

Målscorere SfH: Michael P. Pedersen 10 (3), Dennis Albæk 3, Mads Øris, Andreas Toudahl, Patrick Spanggaard og Nickolei Jensen 2, Per Ryberg og Søren Henneberg 1. MTH:: Christoffer Cichosz 6, Henrik Tilsted 5.

Udvisninger: SfH: 6 x 2 min. MTH: 4 x 2 min.

Tilskuere: 1.124.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk