Kom fra kampen med skindet på næsen

Håndbold:

Kom fra kampen med skindet på næsen

Det blev lige så svært som det på forhånd så ud til. FC Midtjylland startede med A-kæden, og kørte på fra start, og førte hurtigt 6-2. Men vore piger bed godt fra sig, og holdt afstanden nede på de her 4-5 mål gennem hele halvlegen.

I anden halvleg reducerede topscorer Olivera Jurisic til 9-13, men det var kun et signal til at midtjyderne skruede tempoet yderligere op, og gæsterne førte en overgang med 11 mål. Igen kom vi flot tilbage, var nede på minus seks, inden favoritterne igen øgede, og det endte med den forventede favoritsejr på 29-19.

Skive fH var handicappet af at måtte undvære Sidsel Bodholt Nielsen og Anne Katrine Danielsen, men der er håb om at de kan deltage i næste lørdags vigtige hjemmekamp mod København Håndbold. Forinden skal pokalkampen i aften i Aarhus mod Team Oops lige overstås.



Skive fH - FC Midtjylland 19-29 (8-13)

Målscorere SfH: Olivera Jurisic 6, Freja Cohrt 4, Nadja Lærke 3, Rikke Vestergaard 2 (2), Majbritt Toft Hansen, Sofie Bæk Andersen, Lotte Renee Jensen og Ditte Kelså 1. FCM: Nycke Groot 8 (3), Sabine Pedersen 5.

Udvisninger: SfH: 2 x 2 min. FCM: 4 x 2 min.

Tilskuere: 450.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk