Klavs Bruun modtager to afbud

Håndbold:

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har modtaget afbud fra de to backer, Anne Mette Hansen og Louise Burgaard, til næste uges træningstur til Makedonien.

I august udtog landstræner Klavs Bruun Jørgensen 18 spillere til træningsturen til Makedonien. Nu har han imidlertid modtaget afbud fra to af spillerne. Louise Burgaard og Anne Mette Hansen er således ikke helt klar til landsholdsturen. Landstræneren så begge spillere i aktion i går og har følgende reaktion på afbuddene:

”Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke får dem med til Makedonien, hvor vi for første gang får testet spillerne i kamp. Men sådan er vilkårene, og de er forhåbentlig med i vores kvalifikationskampe til oktober. Anne Mette Hansen er et stykke fra formen, mens Burgaard er stærkt på vej tilbage. Jeg har fuld forståelse for, at der skal passes på hende i et stramt kampprogram. Det er vigtigere, at hun er med til VM end et par træningskampe nu,” siger Klavs Bruun Jørgensen og slår fast, at der ikke udtages erstatninger for de to bagspillere.

Danmark spiller to træningskampe i Makedonien mod storklubben Vardar Skopje.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk