Holdt ikke koncentrationen

Håndbold:

28-23 blev sejren over AGF, og desværre må man sige at det var alt for lidt. Århusianerne havde ikke meget at byde på, og efter en meget rusten start tog vi da også over midt i halvlegen hvor 5-6 blev til 11-6, og siden til 14-8 ved pausen.

I anden halvleg blev der fra start spillet koncentreret, og efter 14 minutter førte Skive fH med 26-15, men så holdt man af en eller anden grund op med at spille. Langsomt angrebsspil gjorde det nemt for modstanderne, dumme tekniske fejl blev straffet, og man tillod gæsterne at score otte mål i træk. Ved det sidste mål - med tre minutter igen - pådrog Mads Johansen sig en dum udvisning, men i næste angreb trak Nickolei Jensen en udvisning, og fik et straffekast, og på det afgjorde Mads Øris definitivt kampen.

Men utilgiveligt at det skulle komme så langt. AGF var ganske vist i en meget stærkere opstilling end i forrige rundes hjemmekamp mod TMS Ringsted, hvor man tabte med 26 mål. Men alligevel var det en modstander der skulle sendes hjem med et større nederlag, end det blev tilfældet.

For Skive fH sad brødrene Johnny og Sonny Landberg ude med knæproblemer, der måske kan holde dem ude af næste uges spændende kamp ude mod topholdet Randers HH.

Skive fH - AGF 28-23 (14-8)

Målscorere SfH: Per Ryberg 7 (1), Mads Øris 6 (2), Nickolei Jensen 5, Jakob Lauritsen og Dennis Albæk 2, Patrick Sanggaard, Lars Olesen, Peter Nielsen, Mads Johansen og Klaus Bundgaard 1. AGF: Henrik Rosenkvist 5, Michael Rosenkvist 5, Morten Moldrup 3.

Udvisninger: SfH. 4 x 2 min. AGF: 3 x 2 min.