Fjerde sejr i træk til Skive

Håndbold:

I lørdagens opgør faldt der en hurtig udvisning til Rasmus Hansen efter bare 1 minut, der de senere kampe har været en vigtig krumtap nede i midterforsvaret.

Det gjorde betingelserne for endnu en drømmestart en smule sværere, men efter en tæt indledning shinede Mads Meldgaard i den gule trøje med en redningsprocent på 49 % for første halvleg, og Tobias Rasmussen fodrede medspillerne med lækre assists efter behag. Hele 9 målgivende afleveringer blev det til de første 30 minutter, og så lavede han også selv 3 mål.

HC Odense var med i første halvleg indtil efter 18 minutter, hvor Skive-spillerne ellers ”bare” toppede præstationen. De sidste 12 minutter endte isoleret med 2-8 til et fightende udehold, og pauseføringen på 10-17 virkede som en god indgangsvinkel til de sidste 30 minutter.

Vigtigt var det også at holde gejsten foran de omtrent 100 tilskuere, der udover en tromme ikke gjorde den vilde væsen af sig.

Skive holdt den professionelle indstilling, og hjemmeholdet kom aldrig tætter på end -5 ved 13-18 efter 43 minutter. Mod slutningen lyste lysten og gejsten ud af spillerne, og endnu mere glæde lød der ved Emil Grønbechs 2 scoringer. En ung mand der har kæmpet sig tilbage efter en korsbåndsskade, og som brænder for at vise sig frem, mens også Tobias Jørgensen med 2 mål viste at skudarmen intet fejler.

Historien om Tobias Rasmussen endte med hele 17 målgivende assists, mens hans sammen med Rasmus Kier, Jeppe Kjærulff, Joshua Grace og Daniel Guldsmed delte topscorertitlen med 6 scoringer hver!

HC Odense Herrer – Skive fH 25-36 (10-17)