Fin sejr i Hellerup

Håndbold:

Betingelserne er klare før de sidste fire kampe. De skal alle vindes, og så må vi håbe på at TM Tønder "dummer sig". I dag var vore herrer på besøg i Hellerup hvor HIK tog imod, og første etape blev klaret på bedste måde - en sikker 29-22 sejr - efter at vi have været foran med 14-13 ved halvleg.

Fra start var det værterne der var i front, førte således 3-0, men hurtigt kom vi ovenpå, og førte efter 21 minutter med 14-8. Det fik HIK dog reduceret på inden pausen, og i første angreb i anden halvleg udlignede de til 14-14. Siden var venligheden dog ovre, og vi kunne stille og roligt øge føringen gennem anden halvleg, hvor der aldrig på noget tidspunkt for alvor var spænding.

Træner Simon Sørensen var stort set tilfreds, men siger dog:

- Lidt skidt at vi skulle have det udfald i slutningen af første halvleg. Det var udelukkende vores egen skyld, vi havde muligheder til at komme foran med en syv-otte stykker, og næsten afgøre kampen. I stedet sløsede vi med nogle kontraløb, og målmand Jesper Sørensen kastede en bold lige ud til dem. Jesper stod ellers endnu en fremragende kamp, 44 skud, 22 mål, så kan alle regne ud at hans redningsprocent var 50. Også Patrick Sanggaard spillede en flot angrebskamp, Mads Øris endnu en gang, og så dækkede Stefan Nielsen fantastisk op fremme i 5:1´eren.


HIK - Skive fH 22-29 (13-14)

Målscorere HIK: Nicholai Pedersen 5, Nicolas Kristiansen 4. SfH: Mads Øris Nielsen 11, Stefan Nielsen 4, Marius Hovde Andersen, Patrick Sanggaard og Nickolei Jensen 3, Dennis Albæk og Johnny Landberg 2, Lars Olesen 1.

Udvisninger: HIK: 0. SfH: 3 x 2 min.

Tilskuere: 175.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk