Intens afgørelse i smalt nederlag

Håndbold:

Skive fH skulle torsdag aften krydse klinger med Ribe-Esbjergs ligamandskab. Et mandskab der sidste sæson imponerede håndbolddanmark med en imponerende fjerdeplads, men som over sommeren har erstattet cheftræner Claus Uhrenholt med tidligere dame- og assistenttræner Jan Leslie.

En fin gejst medførte en meget lige start, men tre scoringer i træk af Jacob Aaquist, Mathis Bitsch og en træfsikker Nikolaj Søndergaard sendte Skive i front med 3-6 efter små 8 minutters spil.

Daniel Guldsmed modtog dog en udvisning på en Ribe-Esbjerg-streg der var helt fri igennem på midten. Undertalsspillet blev indledt fornemt, og Peter Krogh præsterede blandt andet at blokere en RE-afslutning der ellers var på vej i tom Skive-mål. Fantastisk returløb, og så kunne han i modsatte ende med en imponerede højrehåndsscoring brage Skive på 5-8. Det betød en undertalsperiode der sluttede med 1-0 til Skive, og så gik jagten på at forsvare føringen indtil pausen ind.   

Dagens hjemmehold i Haverslev Hallen, Ribe-Esbjerg, skulle dog komme bedre med, og med 4 scoringer i streg bragte de sig i front med 9-8.

Halvlegens sidste scoring var signeret fra playmaker Nørager, og med udligningen til 15-15 var intet afgjort inden de sidste 30 minutters håndbold.

Fornemmelsen var at Skive sagtens kunne have bragt sig i front med et par stykker, men et par uprovokerede fejl gjorde desværre at de blåklædte måtte ”nøjes” med 15-15. Fejlafleveringer imod et klassehold som Ribe-Esbjerg straffes hårdt, og ofte kunne det resultere i en dobbelt mavepuster med scoring imod til følge.

Anden halvleg blev en meget lige forestilling, og på intet tidspunkt kom nogen af holdene foran med mere end 2 mål. Desværre var det Ribe-Esbjerg der med 2 min og 8 sekunder igen på straffekast kunne bringe sig på 31-29. Unge Mads Lynggaard kom uforsætteligt til at kante vestjydernes højre fløj, og det efterfølgende straffekast eksekverede back Phillip Holm sikkert til 31-29. En stilling der skulle blive særdeles svær at indhente, da Lynggaard i samme situation trak en udvisning.

Skive gjorde dog et hæderligt forsøg, og selvom en storspillende Jacob Holm skulle gøre det til 32-29, så gjorde Mathias Bitsch med to lækre scoringer det til 32-31. På trods af et helbanepres med 20 sekunder tilbage på klokken, så var det modstanderens Christian Nim der lukkede forestillingen til 33-31.

En spændende kamp – vi har til fulde en interessant pokalkamp på tapetet næste fredag klokken 20:00! Her er modstanderen igen Ribe-Esbjerg - i morgen vil vi melde mere ud omkring billetsalget til et brag af en åbning på sæsonen 2017/2018 via vores hjemmeside!

På lørdag spiller Skive fH klokken 10:30 imod særdeles velkendte TM Tønder i Skjern Hal 1. Vinderen af den kamp spiller søndag klokken 12:30 placeringskamp om 5. pladsen imod vinderen af Nordsjælland Håndbold eller Lemvig-Thyborøn Håndbold, imens et nederlag vil sende Skive i kamp mod taberen af den ovennævnte kamp klokken 11:00 i stedet. Her vil en 7./8. plads skulle fordeles.  

Skive-målscorere i kampen: (15-15) 33-31

Peter Krogh 7, Mathias Bitsch 6, Nikolaj Søndergaard 5, Jacob Aaquist 4, Nicolai Pugholm 2, Jeppe Kjærulff 2, Rasmus Kier 2, Nicolaj Nørager 2, Daniel Guldsmed 1

Udvisninger: Guldsmed 1x2 min, Lynggaard 1x2 min

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk