En lærestreg til Skive fH

Håndbold:

Med den rette indstilling kan man meget, og uden indstilling bliver tingene betydeligt sværere for udførslen. Og dermed sagt allerede her at indstillingen manglede til aftenens træningskamp mod Krefeld. Optakten var ellers lovende.

Med besked om, at Skive fH kun skulle køre 40 km satte holdet afgang mod hallen, men efter dobbeltcheck på bussens GPS var der 93 km incl. tysk Stau på motorvejen, men holdet kom frem og fik rykket kamptidspunktet 20 min.

Kampen startede, og forholdsvist hurtigt stod det klart, at tempoet ikke var det der skulle præge den kamp. HSG Krefeld fik lullet holdet i søvn, og det første tegn på at Skive-holdet blev vækket var, da der blev blæst til halvleg, bagud 16-11.

Trænerteamet fik rusket op i drengene, og der blev vist lidt mere attitude - anført af en velspillende Jesper Sørensen i kassen.

På 20 min. fik Skive fH indhentet tyskernes føring, og der stod uafgjort 23-23. De sidste 10 min fik kampens dommere for alvor gjort deres til, at vi faldt ned i kadence og, med nogle garanteret velmente kendelser, fik de fløjtet sejren hjem til Krefeld som altså vandt 28-27.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk