En fin debut i Hal C

Håndbold:

Lørdag eftermiddag skulle Skive fH i gang for første gang i 2019.

En spiller der også har været savnet, er den mangeårige Skive-dreng og playmaker Nickolei Jensen, der inden denne sæson kom tilbage fra Mors/Thy. Derfor var det særdeles skønt at se ham på banen igen, da Skive fH tog imod erfarne AJAX København.

”Jeg havde ikke regnet med at jeg skulle spille så meget i dag, men qua vi spiller en del 7-mod-6, så er det en af stederne Ole Bitsch rigtig gerne vil bruge mig. Det bliver lidt kompakt med 2 strege, og vi spiller tæt på deres forsvar, men mod slutningen kommer Joshua Grace ind og pløkker løs. Med Tobias Rasmussen på den anden back er vi godt skydende, og det er med til at løse deres defensiv godt”, forklare Skives nummer 47 selv.

Fra start var det gæsterne fra København der åbnede bedst, og det virkede til at skudarmene lige skulle have banket den værste rust af. Forskellen på de to mandskaber før pausen var effektiviteten, for mens gæsterne var kyniske, så blev der brændt for meget hos det blåklædte hjemmehold, der foran en små 400 tilskuere nød godt af en fyldt hal.

Skibonitterne startede bedst efter pausen, og med 2 hurtige scoringer fik de udlignet den føring AJAX København var gået ind til halvlegen med.

Selvom at AJAX fik svaret igen på det uafgjorte resultat, så skulle Oliver Roepstorffs scoring til 21-22 efter 40 minutter være sidste gang udeholdet var i front. Skive øgede skarpheden i afslutningerne, og med 8 scoringer hver, var også Rasmus Kier og Tobias Rasmussen atter engang skarpe – begge med fem scoringer fra egne hænder efter pausen.

Nicklas Graugaard fik en del spilletid i lørdagens sikre sejr, og han var også en god faktor til at Skive-holdet efter pausen satte sig på tingene. Samtidig kom Rasmus Kier og Jeppe Kjærulff afsted i kontrafasen, mens også Tobias Balsby i defensiven var en væsentlig faktor til at Skive lagde solid afstand til hovedstandsholdet, og endte med at vinde med hele 37-30. Fjerde gang i streg Skive scorede 30 mål eller derover.

Med sejren skal truppen nu restituere, inden man allerede onsdag aften skal til Frederikshavn. Her skal den udsatte kamp mod FFI spilles, og som rækkens næstmest formstærke hold skal der endnu en gedigen holdindsats på bordet.