Drama til sidst - men to point til Skive f.H.

Håndbold:

Drama til sidst - men to point

Der var inden tiden lagt op til en spændende kamp da Skive fH lørdag aften tog imod Skanderborg Håndbold i FREJA Arena. Og det blev da også en ganske dramatisk affære, hvor begge hold tog og gav - og det hele endte med en 20-19 sejr til Skive fH, og det på trods af en scoringspause på 15 minutter i anden halvleg.

Der stod Skive fH på første halvleg, hvor man aldrig var bagud, og flere gange var foran med tre mål, og ret beset skulle man have ført med mere end 12-11, som var pausestillingen.

I anden halvleg scorede Nickolei Jensen til 15-13 efter 35 minutter, og det mål blev indledningen til et kvarters scoringspause. I den periode nettede gæsterne fem gange til stillingen 15-18. To lynhurtige mål af Mads Øris og Søren Trads gjorde det til 17-18, inden Rasmus Kaagaard i undertal med ni minutter igen scorede til 17-19. Det blev til gengæld gæsternes sidste scoring, og med et lille minut igen kunne Nickolei Jensen score det der skulle vise sig at blive sejrsmålet.

Hos Skive fH var det forsvaret der trak det store læs, og i angrebet kom det meste fra Mads Øris, der efterhånden er på vej mod topformen efter hans pause. Andreas Toudahl fik come-back, men man kunne tydeligt se at skarpheden manglede, men det bliver helt sikkert bedre med nogle flere minutter i benene.

Hos Skanderborg Håndbold var det den tidligere Skive fH-målmand Kristoffer Laursen der strålede, han redningsprocent var omkring de 50, og han formåede alene mand at holde gæsterne inde i kampen.

Og så til sidst en stor tak til publikum, der var 724 af slagsen, men det lød som det dobbelte og skabte en helt fantastisk atmosfære. Husk at komme igen til næste kamp, førstkommende søndag klokken 19.00 når Ribe Esbjerg HH kommer på besøg.

Skive fH - Skanderborg Håndbold 20-19 (12-11)

Målscorere SfH: Mads Øris 6, Nickolei Jensen 4, Michael P. Pedersen 3 (1), Dennis Albæk og Søren Trads 2, Patrick Sanggaard, Søren Henneberg og Per Ryberg 1. SKH: Mikkel og Rasmus Kaagaard 5, Mads Mauer Larsen 3.

Udvisninger: SfH: 5 x 2 min. SKH: 5 x 2 min.