Skive fH´s Direktør fik sin fødselsdagsgave

Håndbold:

Skive fH's Direktør fik sin fødselsdagsgave

Der var viljen i højsædet da Skive fH's ligaherrer lørdag eftermiddag hentede en uventet - men såre fortjent - sejr over Århus Håndbold i Ceres Arena i Aarhus. og gav direktør Peter Andersen den perfekte fødselsdagsgave.

De to hold fulgtes ad fra start - hjemmeholdlet førte 6-4 efter 14 minutter, men herfra var det slut med århusianske føringer. Ved pausen førte Skive fH 12-10 der hurtigt blev til 14-10, inden hjemmeholdets gyldne fem minutter gjorde det til 15-15 og 16-16 resten af tiden var Skive fH foran. Med 10 minutter igen var føringen 24-18, og sejren blev kørt hjem i sikker stil.

Der var mange der udmærkede sig, men igen var det Jesper Sørensen der førte an, men også Søren Henneberg og Mads Øris samt Nickolei Jensen gjorde det flot. Sidstnævnte fik allerede sin anden udvisning efter et kvarter, men "holdt sig i skindet" og var drivkraften i anden halvleg.

Endelig skal unge Andreas Bertelsen også nævnes. Han spillede den for ham uvante plads som venstre fløj, og viste igen at han om nogen er fremtidens mand.

Århus Håndbold - Skive fH 24-30 (10-12)

Målscorere ÅH: Henrik Hansen 5, Rune Ohm 4 (1). SfH. Nickolei Jensen 8, Søren Henneberg 5, Michael P. Pedersen 5 (1), Mads Øris Nielsen 4, Dennis Albæk 3, Andreas Bertelsen 2, Jesper Sørensen, Søren Trads og Patrick Spanggaard 1.

Udvisninger: ÅH: 1 x 2 min. SfH: 4 x 2 min.