Dennis Albæk fortsætter i Skive fH

Håndbold:

Skive fH: Det har ligget lidt i kortene, men alligevel har der været tvivl.

Dennis Albæk har med de sidste kampe i den forgangne sæson gjort så meget reklame for sig selv at han er blevet attraktiv for andre hold i Danmark. Det glæder os dermed i Skive fH at kunne fortælle at vi har forlænget samarbejdet med Dennis Albæk med yderligere 1 år.

Peter Andersen udtaler:
"Igen får vi et lokalt islæt på højeste håndboldniveau i Danmark. Dennis er om nogen en Skive dreng, der pt. godt nok bor i Århus, men med de værdier Skive fH er baseret på er Dennis er godt eksempel på at flid bærer frugt
Den altid arbejdssomme højre fløj fik på forholdsvis kort tid virkelig markeret sig som en fighter af Guds nåde.
Dennis er et rigtig godt billede på at talent kombineret med hårdt arbejde er vejen frem mod en god håndboldkarriere, der altså fortsætter med Boxer Herreliga status til den kommende sæson."


Assistenttræner Peter Laursen udtaler:
"Vi er rigtig glade for at det er på plads med Dennis. Den indstilling han viser til både træning og kamp er vigtig for os. Han har virkelig rykket sig i sidste sæson og er blevet betydelig mere afslutnings sikker, hvilket giver et godt grundlag at arbejde med.
Ydermere har han en fysik der gør at han også er en god forsvarsspiller der kan bidrage på flere positioner i næste sæson. Dennis er desuden en fyr der med sit positive humør og indstilling til at udføre et stykke arbejde er meget vellidt i truppen".

Dennis Albæk selv siger:“Det er uden tvivl det bedste match set fra min stol. Jeg er rigtig glad for klubben og folkene på og omkring vores hold er gode sammen.

Samtidig er det for mig også fedt at trække den blå fH trøje på og levere mit bedste hver gang – det vil jeg fortsætte med på det hold jeg var med til at rykke op i Ligaen. Det bliver en fed sæson der kommer"
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk