Blev blæst omkuld i Esbjerg

Håndbold:

Efter små to minutter udlignede Nadja Lærke til 1-1, men derfra var der kun et hold på banen, og det var topholdet fra Team Esbjerg. 1-1 blev til 6-1 efter 9 minutter, og det benyttede træner Ryan Zinglersen sig af til at tage en time-out. Nummer to tog han syv minutter senere ved stillingen 10-3. Skive lavede igen alt for mange tekniske fejl, og kun godt spil af keeper Anne Sofie Ernstrøm gjorde at man "kun" var bagud med otte ved pausen.

I anden halvleg forsatte Anne Sofie - og også kollege Julie Gade - det gode spil i målet, og vi fik reduceret til 15-21. Men så skulle det også være slut, og hjemmeholdet kunne cementere sejren med otte scoringer i træk.

Sofie Bæk scorede flere mål i opstartsfasen hvor hjemmeholdets forsvar ikke var på plads og blev topscorer. Også Line Haugsted kunne være sin indsats bekendt, mens Olivera Jurisic havde en mere anonym aften.

Næste opgave er førstkommende fredag, hvor H C Odense kommer på besøg. En vigtig kamp for vore piger, der kunne sejre i den omvendte kamp. En ny sejr vil være uhyre velkommen, ikke livsvigtig - men det der kommer lige efter.

Team Esbjerg - Skive fH 34-21 (17-9)

Målscorere TE: Estvana Polman 9, Ida Bjørndalen 7, Johanna Ahlm 6. SfH: Sofie Bæk 8, Line Haugsted 6, Olivera Jurisic 3, Freja Cohrt 2, Rikke Vestergaard og Nadja Lærke 1.

Udvisninger: TE: 1 x 2 min. SfH. 2 x 2 min.

Tilskuere: 1.465.

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk