Stormvejr i Maribo gav ingen sejr

Håndbold:

I går, søndag, klokken 14:58 blev der fløjtet op til en kamp der kunne sikre Skive fH pladsen som nummer 2 i denne sæson - men det gik desværre ikke som håbet.

Tobias Rasmussen startede målscoringen for udeholdet, men med 2 brændte straffekast fra Toudahl og Nørager, så var det dog hjemmeholdet der hurtigt kom på 4-1. En føring der skulle vise sig at blive den første og sidste i dagens opgør.

Selvom at Team Sydhavsøerne på forhånd havde travlt med at fortælle hvor skadesplaget de er, så var der alligevel fundet plads til Vilstrup, Saad, Green, Koch-Hansen og alle de andre TSØ-profiler på banen. Ligegyldigheden var da heller ikke det første ord man satte på hjemmeholdets indsats, og udover Mike Jensen i målet, der næppe var savnet af folk i røde trøjer, så var det stærkeste opstilling fra hjemmeholdet.

I angrebet forsøgte Skive sig med 7-mod-6, men da forsvaret hos TSØ ikke var lige sådan at lirke op, så blev det til hele 4 scoringer i tomt Skive-mål det første kvarter, hvorfor Ole Bitsch tyede til timeout bagud med 13-8 efter 20 minutter.

Set med de positive briller, så startede Tobias ”Svend” Rasmussen stærkt med flere fine gennembrud, men også Dennis Albæk spillede flot på højrefløjen. Angrebsspillet fandt dog ikke sit flow, og i målet fik Jesper Sørensen og Mads Meldgaard ikke fat i alverden, hvilket pausestillingen 18-12 også illustrerede meget retvisende.

De færreste har haft værre mareridt end starten på anden halvleg. Nicolaj Frejlev havde søndag taget tjansen for TSØ-holdet mellem de rød- og blåternede stolper, og det stod lysende klart at det var den rette beslutning. Andreas Toudahl skulle blive den første på måltavlen i anden halvleg, men da havde hjemmeholdet allerede scoret de første 4 mål til en føring på 10. Fra Mads Øris blev bolde fordelt fornuftigt, men det var klart skudarmen ikke var i topform.

Flere ord behøves der næppe blive sat på, for søndag var bare en dag hvor ALT gik galt, men hvor man samtidig må kippe på hatten for TSØ. Hjemmeholdets tempo overtrumfede Skive-mandskabet, og det var tilfældet på langt de fleste parametre.

Nu gælder næste opgave på udebane imod Ajax Købehavn lørdag, hvor Skive fH med en sejr kan spille sig et væsentligt skridt tættere den meget attraktive andenplads. Søndagens nederlag på 33-19 skal revancheres eftertrykkeligt.