Assistenttræner Peter Laursen stopper hos Skive FH

Håndbold:

I forbindelse med cheftræner Simon Sørensens skifte til Århus Håndbold, har Skive FH's assistenttræner gennem de sidste år valgt også at prøve noget nyt. Peter Laursen stopper dermed i Skive fH ved udgangen af denne sæson.

Peter Laursen siger selv: ”Det har været 3 spændende sæsoner i Skive fH og jeg har været glad for at være tilbage i den klub, hvor jeg har spillet det meste af min aktive karriere. Oprykningen til ligaen sidste år har selvfølgelig været højdepunktet på det sportslige plan, men ellers har det daglige samarbejde med Simon og spillerne været den store oplevelse. Nu skal der nye folk til, men man ved aldrig i sportens verden, så måske vender jeg tilbage til klubben en dag i en eller anden rolle.

Jeg vil gerne fortsætte i trænergerningen, da jeg jo stadig brænder for sporten, men det vil blive på et andet og mindre tidskrævende niveau. Jeg skiftede i sin tid fra en chef-rolle til en assistent-rolle, for at bruge lidt mindre tid på håndbolden. Det har vist sig ikke helt at være tilfældet. Det er for meget år efter år at have op mod 30 timers håndbold om ugen ved siden af et civilt 37-timers job.

”I Skive fh ville vi gerne have fortsat arbejdet med Peter Laursen, men en ny cheftræner indikerer samtidigt også nye tanker og idéer, så på den baggrund er det måske alligevel det bedste for både Peter Laursen og os”, udtaler direktør Peter Andersen, Skive fH.

De næste måneder skal al energi ligges i at sikre vores overlevelse i håndboldligaen. Det kommer til at kræve hårdt arbejde og en masse opbakning, som den vi oplevede i Freja Arena i efteråret, men jeg er sikker på, at vi nok skal hente de nødvendige point til at sikre os!”

Skive fH ønsker Peter Laursen det bedste fremover, og ser frem til at han igen er at finde i arbejdet omkring Skive fH – på eller udenfor træningsbanen. Men nu skal vi have gjort denne sæson ordentligt færdig…

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk