Angrebsmaskinen var velsmurt

Håndbold:

Skive fH er gået ind i de afgørende kampe, og de vidste fra sæsonstart Otterup på hjemmebane ikke ville blive nemt.

Holdet kommer altid med masser af energi – anført af keeper Kristian Ruben, og de to indbyrdes kampe er endt med sejre til fynboerne – dog begge gange i Otterup.

Hjemmeholdet havde dog ligeledes en god energi, hvilket var noget der var savnet imod HEI. Trods en lige elastikkamp med Skive der hele tide trak lidt fra, for derefter at lukke Otterup lidt ind, så bragede hjemmeholdet 2 point ind på kontoen. De to point var Skive fH's bedste valentinsgave til alle med blå hjerter!

I det taktiske oplæg fortalte Ole at Otterup ofte praktiserer det omdiskuterede syv-mod-seks angrebsspil, og det var speciel Nickolei Jensen opmærksom på, der fejrede kontraktforlængelsen med en flot præstation, og ikke mindst en masse scoringer i tomt Otterup-mål.

Én man ikke så ofte ligger mærke til er Rasmus Hansen i forsvaret. Han modtog aftenens største bifald, da han ikke bare tacklede gæsternes Magnus Frisk - en mand på de 100 kilo og 2 meter i længden - men også holdt ham i luften i flere sekunder. Var man i tvivl om at han er brølstærk, så fik man svar på tiltale.

På fløjen brillerede 1. divisionstopscoreren Rasmus Kier -nok engang fristes man til at sige. Den vævre fløj er ikke bare en god straffekastskytte, selvom at han på det femte forsøg brændte, men i åbent spil var han ganske velskydende. 12 scoringer sikrede ham atter topscorertitlen, og var med til at sende ham på 137 mål for sæsonen - 16 mål mere end den aktuelle nummer 2.

Skive havde det med at bringe sig foran med en fire stykker, men var man ved at skrive konklusionen, så åbnede gæsterne igen opgøret på vid gab.

Til sidst var gutterne dog lige der de skulle være. 30-30 med fire minutter igen vidnede om et opgør med to toptændte angrebsmaskiner, mens opdækningen langt hen ad vejen var god, og keeperne ikke fik sat de helt store redninger ind.

Mads Meldggaard var der dog i de afgørende minutter, og med en 34-31-sejr hedder det nu 5 point ned til nummer 4, Team Sydhavsøerne, og syv point til Odder på femtepladsen, der dog har en kamp i hånden.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk