2 nye spillere til Skive fH

Håndbold:

Skive fH har indgået en 2 årig aftale med den 25 årige venstrehåndsspiller Nikolaj Søndergaard der i denne sæson har spillet på Randers HH’s hold i 1.division. Der har han spillet samme positioner som to af de mest målfarlige for Randers har bestredet, men har alligevel formået at gøre sit til den flotte sæson der indtil videre har kendetegnet Randers HH, med 35 scoringer i 17 kampe.

Nikolaj er en arbejdsivrig spiller der altid udfører den opgave han bliver stillet, både forsvars og angrebsmæssigt, og vi forventer at han i Skive fH kan bidrage på positionerne, højre fløj, højre back og playmaker. 

 

Nikolaj siger om sit kommende skifte:

”Jeg glæder mig rigtig meget til de næste to år i Skive fH. Det er en klub med rigtig mange gode spillere og en klub der giver mig mulighed for at fortsætte min udvikling. Det var derfor et oplagt valg for mig, da jeg blev kontaktet af klubben og i de næste to år kan kombinere håndbold i Skive med studiet i Holstebro. Jeg ser frem til 2 rigtig spændende år i den blå Skive trøje”

 

I Skive fH glæder direktør Peter Andersen sig til at nyde godt af Nikolajs kompetencer på banen: ”Vi får i Nikolaj Søndergaard en spiller der vil give sig selv 100% hver eneste træning og kamp, en spiller der trods sit primære virke i højresiden også kan bidrage på andre positioner. At skabe et hold der hænger godt sammen, kræver spillere med fleksibilitet på pladserne – det har Nikolaj, både forsvar- og angrebsmæssigt.”

 

Samtidig er der lavet yderligere en 2 års aftale med forsvarsspecialisten Nicolai Pugholm Hvid, der ligeledes kommer fra Randers HH. Nicolai har i de 3 sæsoner han har været der, udviklet sit forsvarsspil til et niveau der klart ligger på Liganiveau, og det er primært for den kvalitet vi henter ham til Skive fH.

Han er 24 år gammel, 1,95  høj og har stadig en god håndboldkarriere foran sig, og det vil vi gerne være med til at gøre tydeligere i Skive fH regi.

 

Peter Andersen udtaler:

”Det er ikke nogen hemmelighed at Nicolai har været på vores blok de sidste halvandet år, og vi har da også snakket i telefon med ham et par gange. Han besidder den styrke og robusthed vi skal bruge fremadrettet i vores forsvar”

 

Nicolai Pugholm Hvid glæder sig til at starte op i Skive fH efter sommerferien:

"Jeg har valgt Skive, fordi jeg virkelig tror på at det er et hold på vej frem, hvad enten det hedder Liga eller 1.division fra næste sæson. Jeg har en klar ambition om, at vi på sigt skal væk fra statussen som elevatorhold, men forhåbentlig istedet være en fast del af ligaen. Hvis det kræver et enkelt år i 1. division er det fint med mig, men omvendt tror jeg på at holdet klarer skærene i denne sæson og dermed bliver i Ligaen efter kval.spillet.

Derudover har det tiltalt mig, at Skive har vist interesse for mig gennem en længere periode, og virkelig givet mig fornemmelsen af at være ønsket. Jeg ser voldsomt frem til at starte efter sommerferien! Jeg har jævnligt været i kontakt med Peter og de samtaler har bekræftet mig i at Skive fH er det rigtige valg for mig."

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk