2 år mere til anfører

Foto: BenjaminChristensenFoto
Håndbold:

Kan man snakke om at gå forrest, så er Daniel Guldsmed et rigtig godt bud i Skive fH.

Før enhver kamp er han med i peptalken inderst i klyngen, og mangler man som holdkammerat lidt moralsk opbakning, så er han ofte første mand i køen til en snak. Som anfører er han på mange måder trænerens forlængede arm, men det gør ham på ingen måde mindre vellidt blandt holdkammeraterne.

Der arbejdes hele tiden med at bygge ovenpå dagens niveauet, og derfor er den nye brik i puslespillet for 2019/2020-sæsonen vigtig. Daniel Guldsmed skrev op til denne sæson en 1-årig forlængelse, men det bliver IKKE afslutningen på hans tid i Skive fH. Siden 2013/2014-sæsonen har hans håndboldmæssige kvaliteter kunne nydes i byen, selvom det første lange stykke tid blev indledt med skader.

Daniel har på trods af flere andre tilbud valgt klubben til, og derfor kan Skive fH også kalde ham SfH-spiller indtil sommeren 2021, hvilket omregnet i ”håndboldår” betyder 2 sæsoner mere. En forlængelse der falder utrolig godt i jord med herreseniors fremtidsplaner.

”Det er altid en fornøjelse en klub som Skive fH kan forlænge med en profil som Daniel Guldsmed, der for alvor udstråler nogle af de værdier vi vil stå for. Værdier som fight, vilje og ærgerrighed, men også at være der for de unge spillere. Han er henne for at give dem et klap på skulderen ved gode aktioner, men også med den opmuntrende bemærkning efter en knap så god aktion. Daniel er indbegrebet af holdets mand, men samtidig ikke bange for at hanke op i truppen”, lyder det fra Skive fH-direktør Peter Andersen, der hele tiden har haft den lokale stregspiller højt på blokken.

For Daniel er det mere end håndbolden der taler for Skive.

”Jeg har en stor tro på en ligatilværelse, og bliver det ikke i år, så tænker jeg vi har gode muligheder i den kommende sæson. Det vil betyde jeg kommer til at spille ligahåndbold i min klub, og det vil jeg gå benhårdt efter. Skive fH var ikke den eneste mulighed, men jeg har et skønt arbejde, og hele pakken fungerer godt som helhed”, forklarer han omkring forlængelsen med Skive fH.

Tankerne om en ny ”håndboldadresse” strejfede Daniel, men det blev ved tanken. I en kommende sæson sker der også nyt på trænergangen, og selvom han har været tryg ved at spille under Ole Bitsch, så glæder han sig også til at se hvad fremtiden bringer i klubben.

”Jeg havde ærligt tankerne om at prøve noget nyt, men i Skive kommer det i en vis grad også til at ske med en ny cheftræner i Arne Damgaard. Det kan være med til at puste til min komfortzone. Dermed intet ondt sagt om Ole Bitsch, for jeg glæder mig til hver træning, og vi har en meget spændende tid foran os”, lyder det fra Guldsmed.

Den stærke stregspiller er starten på trupsammensætningen, der sammen med de spillere der har kontrakt udgør spillersammensætningen for 2019/2020.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk