SKIVES JUNIOR SKREV HISTORIE

Vinderholdet
Golf:

De vandt Kredsturneringen på både 9 og 18 huller i Distrikt Syd/vest, som består af klubberne juniorspillere fra Struer, Lemvig, Harre Vig, Viborg, Morsø, Nordvestjysk, Hjarbæk og Sydthy golfklub.

De har nu kvalificeret sig til Distrikt mesterskabet, hvor de 4 vindere af Kredsturneringen spiller på neutral bane, som denne gang er Ålborg Golfklub den 28. september 2014.

Skives 9 hullers hold, bestod af Simone Laursen, Jacob Andersen og Laura Trustrup. De spillede rigtig flot golf, og vandt deres pulje overlegent. Skives 18 hullers hold bestod af: Rasmus Laursen, Viktor Andersen, Malthe Jensen, Jeppe B Stephansen, Emil Svare, Lasse Hvid og Oliver Trustrup. Der blev spillet rigtig flot golf og også de vandt meget overlegent. Derved sikrede begge hold sig deltagelse i finalerunden. Skives juniorer er på 18 huller oven i købet forsvarende mester, da de vandt finalen i 2013!

Skive Golfklub tager alle Juniorerne, der har deltaget i kredsturneringer i årets løb, med til Ålborg weekenden den 27.-28. september, hvor vi vil prøvespille finale banen. Vi glæder os alle til finalen og håber Skive kan forsvare mesterskabet.

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk