Waoo! Web TV – nu også på Android

Gadgets og teknologi:

Waoo! og EnergiMidt har lanceret web-TV-løsning til Android-brugere, som dermed også får fornøjelsen af Waoo! Web TV både i og uden for hjemmet. Hidtil har det kun været Apple-brugere, der har haft adgang til Waoo!’s web-TV.

Nu kan alle med en Waoo! TV-pakke få glæde af web-TV og dermed få adgang til deres TV-kanaler via mobil eller tablet. Waoo! og EnergiMidt har nemlig lanceret web-TV til Android-enheder. Det betyder, at Android-brugere nu også kan se deres TV-kanaler via tablet og mobil både i og uden for hjemmet, når blot de har adgang til internettet.

- Vi ved at Android-brugere har ventet med længsel på at få adgang til vores web-TV, så vi er glade for, at vi nu kan give alle vores kunder de samme muligheder for at se TV via deres mobile enheder, siger Lars Kofoed Sørensen, forretningschef i EnergiMidt Fiberbredbånd.

I denne første version vil kunderne som udgangspunkt få adgang til at se flow-TV på de kanaler, de har i deres eksisterende TV-pakke. Interfacet vil i vid udstrækning være identisk med det, Apple-brugere kender fra iPad’en.

- Næste skridt bliver at udvide med flere digitale tjenester så som TV-arkiv og mulighed for filmleje, som vores kunder kender det fra deres TV-bokse, siger Lars Kofoed Sørensen videre.

I modsætning til Apples systemer findes der mange skærmstørrelser på Android. Det er en af årsagerne til, at Android-løsningen har ladet vente på sig, da den derfor har været mere kompleks at udvikle end Apple-løsningen, men nu er ventetiden for Android-brugerne forbi.

App’en er optimeret til styresystemet Android 4.2 eller nyere og understøtter langt de fleste nyere tablets og smartphones.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk