Pokémon GO er kommet til Skive

Gadgets og teknologi:

Pokémon GO er et virtuelt spil til smartphones, som trods serverproblemer, har fundet vej til Skive - også selvom spillet ikke er udkommet i Danmark endnu.

Mange i Skive spiller allerede, og der er rundt om i byen placeret Poké-stops, styrkecentre og Pokémons. Der ligger blandt andet et Poké-stop på Rådhustorvet, og et styrkecenter på Posthustorvet og på Arvikavej.

Pokémon GO er et spil udgivet af The Pokémon Company, som gør det muligt for spilleren at fange og træne Pokémons med hjælp fra telefonens kamera. Spillet er bygget op så den benytter Augmented Reality, som er en teknologi der kombinerer den fysiske verden med billeder og lyd fra den virtuelle.

Spillet kan hentes til Android og iOS når det kommer til Danmark, og er desværre ikke udviklet til Windows Phones. Kan man ikke vente er der forskellige muligheder.

Android
Til Android kan der benyttes APKMirror, hvor Android Police står bag. Her kan spillet hentes, som var det i Google Play uden skadelig malware eller andet snavs.

Men før du downloader spillet skal du gøre følgende, så din telefon kan downloade APK-filer uden for Google Play:

  • På de fleste Android-enheder skal du finde ’Sikkerhed'. (På Samsung-enheder hedder det ’Låseskærm og sikkerhed’, og på andre Android-enheder kan det sågar hedde noget helt tredje.)
  • Find indstillingen ’Ukendte kilder’ og sæt flueben i denne.

Herefter er spillet klar til at blive installeret fra den mappe du har gemt filen.

iPhone og iOS

Processen til iOS er lidt mere omfangsrig, da det kræver at der bliver lavet et helt nyt Apple-id, da id'er typisk er knyttet op på det land man bor i - derfor er det nødvendigt at oprette et id knyttet til enten USA, Australien eller New Zealand.

  • Vælg 'Indstillinger', 'Generelt' og til sidst 'Sprog og område'. Skift her til USA, Australien eller New Zealand.
  • Vælg ’Indstillinger’ og herefter ’iTunes & App Store’. Klik nu på dit Apple-id øverst, hvor et popupvindue nu vil komme frem. I dette vindue klikker du på ’Log ud’.
  • Åbn App Store og søg efter ’Pokémon Go’. Er du heldig, er spillet allerede synligt.
  • Hvis ikke spillet kommer frem, bliver du nødt til at oprette et nyt Apple-id. Åbn App Store og søg efter en tilfældig, gratis app, hvorefter du bliver bedt om at logge ind. Vælg her 'Opret nyt Apple-id'. Undlad at udfylde betalingsoplysninger og skriv i stedet en vilkårlig adresse fra USA, New Zealand eller Australien.
  • Når dit udenlandske Apple-id er oprettet, kan du søge efter Pokémon Go i App Store, downloade det og begynde at spille.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk