Apple Music lanceret

Apple har d. 8. juni løftet sløret for Apple Music: en enkelt, intuitiv app, som kombinerer alle de optimale måder at høre og bruge musik på – alt sammen på ét sted.
Foto: Apple
Apple har d. 8. juni løftet sløret for Apple Music: en enkelt, intuitiv app, som kombinerer alle de optimale måder at høre og bruge musik på – alt sammen på ét sted.
Gadgets og teknologi:

Apple har d. 8. juni løftet sløret for Apple Music: en enkelt, intuitiv app, som kombinerer alle de optimale måder at høre og bruge musik på – alt sammen på ét sted. Apple Music er både en revolutionerende musikstreamingtjeneste, en banebrydende verdensdækkende radiostation fra Apple, der sender live døgnet rundt, og en fantastisk ny måde for musikfans at kommunikere med deres yndlingskunstnere på. Apple Music kombinerer klodens største og mest varierede musiksamling med ekspertviden fra en række af de største autoriteter på området, som har programmeret spillelister til iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC, Apple TV og Android-telefoner.* Apple Music bliver er tilgængelig fra og med den 30. juni i mere end 100 lande.

“Vi er i forvejen vilde med musik, og den nye Apple Music-tjeneste betyder, at alle musikfans får den mest utrolige oplevelse lige ved hånden,” udtalte Eddy Cue, der er Apples ledende vicedirektør for internetsoftware og -tjenester. “Alle de måder, folk kan lide at bruge musik på, bliver samlet i én app – en revolutionerende streamingtjeneste, en verdensdækkende radiostation med liveudsendelser og en spændende ny form for kommunikation mellem publikum og kunstnere.”

“Apple Music vil få det til at spille maks for både fans og kunstnere,” udtalte Jimmy Iovine. “Musik på nettet har udviklet sig til ét stort virvar af apps, tjenester og websites. Apple Music samler alle de bedste aspekter i en superb oplevelse, som alle musikelskere vil sætte pris på.”

Apple Music

Apple Music er en revolutionerende streamingtjeneste og app, som giver dig hele Apple Music-kataloget lige ved hånden, på tværs af alle dine yndlingsenheder. Med udgangspunkt i de musiknumre, du allerede kender – enten fra iTunes Store eller ridsede CD´er – vil al din musik nu ligge ét sted sammen med Apple Music-kataloget, der indeholder mere end 30 millioner sange. Du kan streame alle mulige sange, album og spillelister efter eget valg – eller bedre endnu, du kan lade Apple Music gøre arbejdet for dig. 

Udvælgelse er selve sjælen i så godt som alle de spillelister, der oprettes i Apple Music. Apple har hyret de mest talentfulde musikeksperter fra hele verden, som brænder for at skabe perfekte spillelister ud fra din musiksmag. Og jo mere du lytter, jo bedre bliver de til at vælge. I sektionen “For You” i Apple Music finder du en frisk og original blanding af album, nye udgivelser og spillelister, tilpasset helt efter din personlige smag. 

Ud over udvælgelse med rigtige mennesker bag står Siri også klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige numre og få glæde af alle fordelene ved Apple Music. Du kan f.eks. bruge Siri ved at sige: “Spil de bedste sange fra 1994,” “Spil den bedste sang med FKA Twigs” eller “Hvilken sang toppede hitlisten i februar 2011?”

Apple Music Radio

Beats 1, den første live radiostation fra Apple nogensinde, der udelukkende fokuserer på musik og musikkultur, vil sende live til mere end 100 lande. Beats 1 er en 24-timers lytteoplevelse med en række kendte og toneangivende DJ´s ved roret: Zane Lowe i Los Angeles, Ebro Darden i New York og Julie Adenuga i London. Lyttere over hele kloden vil få adgang til den samme fænomenale sendeflade på samme tid. Spændende programmer på Beats 1 byder på eksklusive interviews, gæsteværter og det bedste fra musikkens verden her og nu. 

Apple har også givet selve radiokonceptet et helt nyt design, idet rigtige mennesker står i spidsen for udvælgelsen af musik. Med Apple Music Radio får du stationer, der er udviklet af nogle af verdens førende DJ´s og radioværter. De nye stationer dækker genrer lige fra indierock og klassisk til folk og funk, og hver eneste af dem er tilrettelagt af eksperter på området. Med et medlemskab kan du springe sange over helt efter eget ønske, og uden, at du behøver at skifte kanal.

Apple Music Connect

Kunstnere og musikfans kan nu kommunikere direkte med hinanden på en fantastisk ny måde: Connect i Apple Music. Med Connect kan kunstnere dele tekster, fotos og videoer eller endda udgive nye numre direkte til deres fans, alt sammen via iPhone. Fans kan kommentere eller synes godt om det, en kunstner har lagt ud, og dele det via Beskeder, Facebook, Twitter og mail. Og hvis du lægger en kommentar, kan kunstneren svare dig direkte.

Priser og tilgængelighed

Fra og med den 30. juni bliver musikfans over hele verden inviteret til at prøve et gratis medlemskab i 3 måneder, og derefter koster et abonnement $9,99 om måneden. Der tilbydes også et familieabonnement, som dækker op til seks personer i husstanden, for kun $14,99 om måneden. 

Kræver tilmelding fra starten. Efter prøveperiodens udløb fornyes medlemskabet automatisk, og betalingen trækkes så hver måned, indtil man slår automatisk fornyelse fra under kontoindstillinger. Familieabonnementet kræver iCloud-familiedeling.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk