EnergiMidts Waoo! lancerer web-TV på farten

Gadgets og teknologi:

EnergiMidts TV-kunder får også adgang til deres Waoo!-kanaler, når de er uden for hjemmets fire vægge. Med en ny Out-of-Home-service kan kunderne se TV, hvor de vil, fra en iPad eller bærbar – og servicen koster ikke ekstra.

Sommer er lig med hængekøje, sommerhus og strandtur, og denne sommer kan EnergiMidts kunder udover solcreme og badebukser desuden putte hjemmets TV-kanaler ned i ferietasken. Waoo! er nemlig klar med en ny feature, som betyder, at de kanaler, du i dag kan se på Waoo! Web TV, fremover også kan ses andre steder end fra hjemmets fiberforbindelse.

- Streaming bliver mere og mere udbredt, og vi ved, at vores kunder efterspørger muligheden for at kunne se TV på farten. Det er derfor rigtig positivt, at vi nu kan imødekomme kundernes ønsker. Oven i købet uden at det koster dem ekstra, siger Lars Kofoed Sørensen, forretningschef i EnergiMidt Fiberbredbånd.

Waoo!’s nye Out-of-Home-service kommer på et tidspunkt, hvor sommerferien står for døren og ønsket om at kunne tage TV-kanalerne med sig er stort.

- I sommerferien befinder vi os typisk alle andre steder end derhjemme, og vi skal alligevel betale for vores TV-kanaler. Men nu kan vores kunder sidde i sommerhuset, campingvognen eller måske ligefrem på stranden og følge med i Tour de France. Det eneste, det kræver, er en internetforbindelse og en iPad eller en bærbar computer, fortæller Lars Kofoed Sørensen.

Filmleje fra sommerhuset
Det er imidlertid ikke kun TV-kanalerne, der kan tages med ud af hjemmet. Waoo! giver også mulighed for at leje film fra Waoo! Bio, selvom man ikke er online via sin egen fiberforbindelse.

- Vi kræver fleksibilitet i vores hverdag, så vi kan være, hvor vi har behov for at være og se det, vi har lyst til at se. Det imødekommer Waoo! med den nye Out-of-Home-service. Vores fiberkunder, som har købt en TV-pakke, skal kunne se TV og leje film, når og ikke mindst hvor de vil, og det kan de nu, slutter Lars Kofoed Sørensen.

Waoo!’s Out-of-Home-service er af rettighedsmæssige årsager udelukkende tilgængelig inden for Danmarks grænser.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk