Balling er klar til LAN-fest og gnulugt

Foto: Pulsen
Gadgets og teknologi:

LANfesten#4 er under opsejling i Pulsen. Billetterne har været til salg siden 1. december og der er godt aftræk på dem.

Men hvad er en LANfest? LAN er ’computer’- sprog og betyder, at mange computere er forbundet, og at man kan spille i mod hinanden – lidt ligesom Ludo, men med en spilleplade med plads til mange flere spillere – op til 25.

De unge ankommer lørdag den 8. april kl. 18.00 eller kl. 21.00, og de sidste tager afsted tirsdag den 11. om eftermiddagen kl. 15.00. Arrangementet foregår i Pulsen, og både skolen og det gamle posthus er inddraget til sovepladser. Der bliver spillet i rigtigt mange timer, men der bliver også tid til at sove nogle timer. ”Der er lidt stille mellem kl. 3 og kl. 7 om morgenen” udtaler Kristan Astrup Nielsen, som fik ideen til lanfesten.dk for 4 år siden.

Der spilles turneringer, hvor der kæmpes om fine præmier. ”I år har vi valgt at have knapt så store pengepræmier som sidste år, fordi vi lægger vægt på at det skal være et hyggeligt og knapt så konkurrence præget LAN” siger Lisbeth Nielsen, som står i spidsen for at samle de mange frivillige, der skal til for at få arrangementet til at holde sammen.

”Vi ruller 11 km kabel ud i Pulsen til denne fest, og vi har en særligt stor og sikker lysleder forbindelse fra Energi Midt,” oplyser centerchef Kasper Juhl Olesen, der glæder sig til at afholde festen i Pulsen for 3. gang.

LANfesten er et hyggeligt og roligt LAN arrangement. Der er er meget andet at lave end at spille computer i Pulsen. Gnulugten kan blive vasket af i varmtvandsbassinet, som er åbent det meste af dagen, man kan spille bordtennis og bordfodbold inde, men man kan også gå ud på multibanen og få lidt frisk luft.

Der bliver stillet op til 480 deltagere, så der bliver tryk på. Balling El stiller en ekstra strømforsyning op til Pulsen, så de kan være sikre på, at der er fuld power på alle pc’erne hele tiden. I Pulsen bliver der også lavet mad til de mange gæster. Omkring 80% af gæsterne køber ligeledes madbillet, så de er sikret god og sund mad morgen, middag og aften. Ind i mellem kan de selvfølgelig også købe slik, chips og sodavand – ligesom mange sikkert slår en smut omkring både Brugsen og Pizzaria.

Fakta
Lanfesten.dk #4 afholdes i år i Pulsen i Salling. Arrangementet bliver til i et samarbejde mellem Lanfesten.dk Pulsen i Salling og 60 frivillige forældre og unge mennesker, som sikrer at op i mod 500 unge i alderen 7-51 år har en god og sikker oplevelse. Der spilles fra lørdag d. 8 april kl 21.00 til tirsdag d. 11 april kl 15.00.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk