Apple opdaterer 13" MacBook Pro med Retina-skærm og MacBook Air

Gadgets og teknologi:

Apple opdaterer i dag 13" MacBook Pro med Retina-skærm med det helt nye Force Touch-pegefelt, femte generations Intel Core-processorer og Intel Iris Graphics 6100, to gange hurtigere flash og længere batteritid, så vores professionelle kunder får endnu større ydeevne og kan endnu mere.* Apple opdaterede også 11" og 13" MacBook Air med femte generations Intel Core-processorer, Intel HD Graphics 6000 og Thunderbolt 2, og tilføjede op til to gange hurtigere flash til 13" MacBook Air, som gør de perfekte bærbare computere til hverdagsbrug endnu bedre.
 
“I dag fik den populære 13" MacBook Pro med Retina-skærm, 11" MacBook Air og 13" MacBook Air alle en betydelig opgradering”, siger Philip Schiller, der er Apples senior  vicedirektør for Worldwide Marketing. “13" MacBook Pro er blevet opdateret med de nyeste processorer, mere kraftfuld grafik, hurtigere flash, længere batteritid og det nye Force Touch-pegefelt. Vi udstyrer også 11" og 13" MacBook Air med de nyeste processorer og det nyeste grafik, hurtigere Thunderbolt 2 og derudover får 13" MacBook Air også op til to gange hurtigere flash.”
 
13" MacBook Pro med Retina-skærm får det helt nye Force Touch-pegefelt, som giver Mac en ny interaktiv dimension. Det nye pegefelt har indbyggede tryksensorer, som gør, at du kan klikke hvor som helst, og få et ensartet og haptisk feedback med hurtig respons. Du kan endda tilpasse pegefeltets følsomhed ved at ændre, hvor meget tryk der kræves til at registrere hvert klik. Force touch-pegefeltet muliggør også en ny bevægelse kaldet dybde-klik, et klik fulgt af et tryk, der går lidt længere ned, til opgaver som at hente definitionen på et ord, hurtig visning af et kort eller at se preview af en fil.
 
Den opdaterede 13" MacBook Pro med Retina-skærm har også femte generations Intel Core-processorer på op til 3,1 GHz, med Turbo Boost-hastigheder på op til 3,4 GHz, hurtigere, integreret Intel Iris Graphics 6100, og flash-lagring, som er op til to gange hurtigere, med en ydeevne på op til 1,6 GB pr. sek.* Desuden har 13" MacBook Pro med Retina-skærm op til 10 timers batteritid og op til 12 timers afspilning af iTunes-film.**
 
De opdaterede 11" og 13" MacBook Air er nu udstyret med femte generations Intel Core-processorer på op til 2,2 GHz, med Turbo Boost-hastigheder på op til 3,2 GHz, integreret HD Graphics 6000 og Thunderbolt 2, som overfører med 20 Gbps, dobbelt så hurtigt som den forrige generations båndbredde. 13" MacBook Air er også udstyret med hurtigere flash-lagring, som er op til to gange hurtigere end den forrige generation.***
 
Alle nye Mac-computere indeholder OS X Yosemite, en kraftfuld ny version af OS X, som er nydesignet og raffineret med et frisk, moderne look, effektive nye programmer og kontinuitetsfunktioner, der gør arbejde på tværs af Mac og dine iOS-enheder mere flydende end nogensinde før. 
 
iMovie, GarageBand, iPhoto og Pages, Numbers og Keynote leveres gratis med alle nye Mac-computere. Med iMovie kan du nemt lave flotte film, og du kan bruge GarageBand til at lave musik eller lære at spille klaver eller guitar, og du kan redigere og dele dine bedste billeder med iPhoto. Pages, Numbers og Keynote gør det nemt at lave, redigere og dele fantastiske dokumenter, regneark og præsentationer. Med Pages, Numbers og Keynote til iCloud kan du lave et dokument på iPhone eller iPad, redigere det på din Mac, og samarbejde med venner, selv når de arbejder på en PC. Det nye Fotos-app til OS X holder automatisk styr på din voksende samling af billeder og videoer, og gør det let at navigere, og vil være inkluderet i en opdatering til OS X Yosemite, som lanceres dette forår.
 
13" MacBook Pro med Retina-skærm fås nu i Apple Online Store og hos udvalgte autoriserede Apple-forhandlere med en 2,7 GHz dual-core Intel Core i5-processor og Turbo Boost-hastigheder på op til 3,1 GHz, 8 GB hukommelse og 128 GB flash-lager samt Intel Iris-grafik fra 11.299 kr. inkl. moms; med en 2,7 GHz dual-core Intel Core i5-processor og Turbo Boost-hastigheder på op til 3,1 GHz, 8 GB hukommelse og 256 GB flash-lager fra 12.999 kr. inkl. moms; og med en 2,9 GHz dual-core Intel Core i5-processor og Turbo Boost-hastigheder på op til 3,3 GHz, 8 GB hukommelse, 512 GB flash-lager fra 15.499 kr. inkl. moms. Specielle konfigurationer inkluderer en hurtigere dual-core Intel Core i7-processor med op til 3,1 GHz og Turbo Boost-hastigheder på op til 3,4 GHz, op til 16 GB hukommelse og flash-lager på op til 1 TB.

Oplysninger om yderligere tekniske specifikationer, specielle konfigurationer og tilbehør findes på www.apple.com/dk/macbook-pro.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk