Spild ikke min drik

Gadgets og teknologi:

Ny amerikansk opfindelse letter hverdagen!

SpillNot er et nyt og spændende hjælpemiddel, der på magisk vis forhindrer spild af kaffe, te og andre drikkevarer, når man bevæger sig fra et sted til et andet. Der er tale om en lille gyro-bakke i en strop, der gør at man kan bære sit topfyldte glas eller kop fra køkken til stue, op og ned ad trapper, ud i haven eller ud på altanen – uden risiko for, at der spildes på gulve, tæpper, møbler eller tøj.

Opfindelsen er oprindelig tænkt til brug på hospitaler og plejehjem, men SpillNot er velegnet også til hjemmebrug for handicappede, gangbesværede, patienter med motoriske forstyrrelser eller ældre mennesker, der ryster lidt på hænderne og derfor er nervøse for at spilde drikkevarerne. Også velegnet til familier med børn, der har fart over feltet, hvor risikoen for spildte væsker fra glas eller kopper er stor.

Der er ingen fiksfakserier, ingen mekanik i SpillNot, der er genial i sin enkle form. Det fyldte glas eller den fyldte kop sættes simpelthen på den lille bakke med en medfølgende, skridsikker måtte, og bakken kan herefter bæres i stroppen over længere eller kortere distancer, uden at der spildes en dråbe. Man kan endda holde en tallerken i samme hånd som SpillNot og derved have den anden hånd fri.

Der er en længere videnskabelig forklaring på, hvorfor den verdenspatenterede SpillNot virker som den gør, men lad det være tilstrækkeligt her at sige, at det hovedsageligt er naturens egne kræfter, først og fremmest tyngdeloven og centrifugalkraften, der får det hele til at fungere.

SpillNot har allerede været afprøvet i ´det virkelige liv´ og lever fuldt op til, hvad den lover – og desuden er den rigtig morsom at bruge.

Firmaet Ballins Sønner i Fjenneslev har fået eneforhandlingen i Skandinavien og er i fuld gang med markedsføringen af produktet i første omgang i Danmark, Norge og Sverige. Find flere oplysninger om SpillNot på hjemmesiden www.spillnot.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk