Vigtig sejr på Falster til SIK

Fodbold:

Kampen søndag eftermiddag i Nykøbing Falster blev intens fra start til slut. Der var på forhånd lagt op til en kamp imellem to teknisk stærke mandskaber, som normalvis er gode på bolden og ynder at spille på omstillinger.

Spillemæssigt ramte Skives unge mandskab ikke dagen, og de må erkende, at et kompetent Nykøbing-mandskab i åbent spil var bedre end dem.

Heldigvis drejer fodboldkampe sig om langt mere, og evnen til at være skarpe og score mål havde de ikke glemt, og derfor trak de i sidste ende det længste strå med en kneben 2-3 sejr.

Jeppe Mogensen havde sidste fod på 1-1 udligningen. Anfører John Dyrings frisparksperle skabte balance til 2-2. Og 2-3 scoringen dybt inde i overtiden stod Søgaard, Alexander Baun og Andreas Kock, med hjælp fra en uheldig Falster-forsvarer, bag.

Cheftræner Kim Kristensen fortæller: "Hatten af for vores unge drenge som endnu en gang tog fusen på DK`s fodboldeksperter. Igen, igen var de klare underdogs - og igen igen blev en rigtig stærk og kompetent modstander nedkæmpet. Fokus er allerede nu rettet ind imod endnu en svær kamp på søndag, når stærke Næstved BK kommer på besøg på SPAR NORD ARENA."

Kampfakta:
Nykøbing Falster – Skive Ik 2-3 (2-2)

20 min. 1-0 Nicolai jessen
29 min. 1-1 Jeppe Mogensen
38 min. 2-1 Linus Olsson
42 min. 2-2 Jeppe Mogensen
92 min. 2-3 Selvmål

Startopstilling: Emil kobberup, Frederik Brandhof, Christoffer Østergaard, Rasmus Lauritsen, Emil Søgaard, Ayinde Lawal, John Dyring, Mathias Bersang, Oliver I P, Mathias Pedersen, Jeppe Mogensen.

Indskiftninger:
58 min. Andreas Kock ind og Mathias Pedersen ud.
67 min. Mikkel Frankoch ind og Ayinde Lawal ud.
82 min. Alaxnder Baun ind og Jeppe Mogensen ud.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk