Udskiftninger i SIK mandskabet

Fodbold:

Større spiller udskiftninger er på vej i løbet af sommeren og efteråret hos SIK.

Eksempelvis stopper Jakup Thomsen og Rasmus Nørskov Larsen i løbet af sommeren. Mens Alexander Baun tager en tørn mere. SIK glæder sig desuden over at man har kunnet forlænge aftalen med forsvarsspilleren Magnus Jensen.

Magnus Jensen klar til efteråret

En af sæsonens helt store positive overraskelser i SIK har været forsvarsspilleren Magnus Jensen.
Magnus kom sidste sommer til Skive IK fra Viborg FF ungdomsafdeling og har siden gennemgået en rigtig flot udvikling. Til træning fylder han hele tiden på og man mærker næsten fra uge til uge, at der sker fremskridt. I løbet af sæsonen er det allerede blevet til flere gode præstationer på 1.divisionsmandskabet, men højdepunktet må være, da han som netop indskiftet i hjemmekampen imod Næstved skabte liv og glade dage på SPAR NORD ARENA. Med et flot hovedstød i overtiden stangede han 2-1 sejrsmålet utageligt i kassen!

Med ovenstående in mente er det derfor en kæmpe fornøjelse, at kunne oplyse, at vi har forlænget samarbejdet med Magnus i efteråret, skriver SIK.

Alexander Baun tager en tørn mere

Unge Alexander Baun kom til SIK i løbet af vinteren fra serieklubben Tjørring IF. Efter en tilvænningsperiode og flot opstart viste Alexander spændende takter. Udstyret med ekstremt hurtige fødder lignede det midtvejs i foråret noget rigtig spændende for den unge midtjyde. Men netop som startdebuten i en 1. divisionskamp nærmede sig med hastige skridt blev det hele ødelagt ved en træls ankelskade.

- Alexander er heldigvis ved at være i fulde omdrejninger igen og derfor er det glædeligt at vi netop er blevet enige om, at han forsætter i SIK efter sommerferien. Tillykke til Alexander med den nye aftale, vi glæder os til at forsætte samarbejdet, fortsætter SIK.

Jakup Thomsen vender tilbage til FCM

Når Jakups lejeaftale udløber med SIK ved udgangen af juni vender Færingen tilbage til FCM.

Jakup har skadesmæssigt haft et uheldigt forår præget af småskavanker som hele tiden har begrænset spilletiden hos 1.divisionsmandskabet.

Vi siger farvel og måske på gensyn til angriberen, som i korte glimt har fået vist, hvorfor FCM ser stort potentiale i den pågående angriber.

Rasmus Nørskov Larsen stopper

Når Rasmus Larsens aftale med SIK udløber med udgangen af juni, stopper samarbejdet i denne omgang med den dygtige venstrebens-forsvarsspiller.

Rasmus har haft et uheldigt forår præget af skader og småskavanker som hele tiden har begrænset spilletiden på 1.divisionsmandskabet. Rasmus skal derfor efter ferien finde en klub, hvor han kommer ind i et godt forløb, holder sig skadefri og spiller kontinuerligt, skriver SIK, som siger farvel og måske på gensyn til Rasmus, som specielt i efteråret 2016 viste sig frem på fornem vis på 1. divisionsmandskabet.
I denne periode spillede han kontinuerligt og viste, at niveauet i fit udgave berettiger til 1.division til trods for, at det var hans første seniorsæson.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk