Thomas Dalgaard tilbage i Skive IK

Fodbold:

Skive IK skrev lørdag den 15. juli 2017 et-årig kontrakt med Thomas Dalgaard.
Thomas Dalgaard har stået uden klub, siden han brød med Vendsyssel tidligere på sommeren, men er nu tilbage i Skive IK.

Den nu 33-årlige Thomas Dalgaard, der stammer fra Nykøbing Mors, spillede som ungdomsspiller i Skive IK, og indledte sin seniorkarriere i 2004 med 41 kampe for Skive, hvilket resulterede i ikke færre end 42 mål - altså mere end ét mål pr. kamp.

- Vi er utrolig glade for at kunne meddele, at vi nu har underskrevet en kontrakt med Thomas Dalgaard. Thomas er en spiller, der kender klubben utrolig godt, og som altid har scoret mange mål i de perioder han har været her før. I Thomas får vi tilført en rutineret målscorer på højt niveau som vil komplimentere vores ellers unge trup godt, siger sportschef Rasmus Brandhof.

Thomas fortsatte senere sin fuldtidsprofessionelle karriere i Randers FC, hvorfra han i 2008 fortsatte til Manisaspor i Tyrkiet, hvor det blot blev til to kampe.
Han vendte samme år tilbage til Skive, hvor han spillede de kommende tre sæsoner med 86 kampe og 42 mål som resultat.

Han blev i 2012 snuppet af Viborg FF, hvor det blev til 75 kampe og 50 mål, inden det blev til et nyt kort udenlandseventyr i hollandske Heerenveen.
Da Thomas kom hjem for to år siden er det blevet til kampe for OB, SønderjyskE og Vendsyssel.

Unge Mikkel Frandsen nu også på kontrakt

I skyggen af Thomas Dalgaards underskrift på en etårig kontrakt med Skive, har sportschef Rasmus Brandhof også fået den unge Mikkel Frandsens signatur på en kontrakt, der i første omgang gælder frem til nytår.

Mikkel Frandsen, der senest har spillet i Kjellerup, er kun 20 år, og er søn af Per Frandsen, der i sin tid havde en flot karriere i Skive IK. Mikkel bor i Vridsted, og har prøvetrænet i Skive IK siden træningsstarten for nogle uger siden.

De to kontrakter med Thomas Dalgaard og Mikkel Frandsen er de første fra Rasmus Brandhofs hånd, siden det blev kendt at den hidtidige sportschef Jesper Larsen fra 1. august skal være sportschef i Viborg FF.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk