Spar Nord Arena snart tip top igen

Fodbold:

I slutningen af juni og begyndelsen af juli fik SIK lagt banevarme under græstæppet, men det blev en hård omgang for banen. Efterfølgende er skaderne nu ved at blive udbedret, så der nu atter er ved at komme styr på græstæppet.

Efter det store projekt med at lægge varme på Spar Nord Arena blev græstæppet efterladt i en noget kritisabel stand. Der var store spor efter bæltekøretøj i mindst halvdelen af banearealet, skriver SIK.

Men på et efterfølgende byggemøde har firmaet erkendt fejlen, og nu ryddes der op på miseren.
- Vi har netop i dag, tirsdag den 11. juli, fået et stort læs sandjord, der skal benyttes som topdressing af græstæppet, fortæller stadioninspektør Holger Christensen.

Firmaet, Dan Jord A/S, har således erkendt, at græstæppet ikke var efterladt i en acceptabel stand, og derfor bliver der nu topdresset og eftersået på hele banearealet. Holger Christensen oplyser videre, at den seneste uges vejr med sol, vand og varme har haft en meget gavnlig virkning på græstæppet.

- Banen ser betydelig bedre ud, end da jeg i sidste uge finkæmmede den, siger stadioninspektøren, der håber han kan byde på en flot og indbydende bane til sæsonpremieren i NordicBet-ligaen den 6. August mod Brabrand. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk