Snævert nederlag for SIK

Fodbold:

At fredagens hjemmekamp endte med sejr til aftens gæster fra FC Fredericia kan der ikke indvendes det helt store imod. Det ærgerlige var, at hvis SIK’erne havde ydet på sammen niveau som i søndagens sejr over Vejle. Og for den sags skyld, som da FC Fredericia for en lille måned var på besøg i Skive, så var sejr tilfaldet de gule.

Gæsterne pressede ganske vist på og var spilstyrende i store dele af første halvleg, men det var mere tilfældigheder, som førte til Fredericia-scoringerne end godt spil. Omvendt kan det samme siges som hjemmeholdets udligning, som Mikael Uhre satte ind. Helt upresset spillede gæsternes keeper Jeppe Højbjerg bolden direkte hen i fødderne på Mikael Uhre, der iskoldt sagde tak og satte udligningen ind blot tre minutter efter gæsterne havde bragt sig foran.

Begge Fredericia-scoringer stod der Brent McGrath på. Og der var nærmest tale om to identiske mål. Føringsmålet kom efter et hjørnespark, hvor Jens Berthel Askou kun fik snittet indlægget, som prellede af på overliggeren. Riposten var McGrath hurtigst over og i to forsøg fik han sparket bolden over stregen.

Sejrsmålet kom med syv minutter tilbage. Et indlæg fra højre side blev dirigeret på overliggeren og igen var McGrath vågen i det lille felt og blandt venner og fjender kunne han nærmest mase sejrsmålet ind.

Allerede på tirsdag skal SIK’erne i kamp igen. Her gælder den opgøret i DBU Pokalen mod vore naboer fra Viborg FF. En kamp der sparkes i gang på SPAR NORD Arena kl. 19.00. Vel mødt til lokal- og pokalbrag på tirsdag.

Kampfakta:

Skive IK – FC Fredericia 1–2 (1-1)

Målscorere:

34. min. 0-1 Brent McGrath

37. min. 1-1 Mikael Uhre

83. min. 1-2 Brent McGrath

Startopstilling:

Daniel Krog, Andreas Albech, Jens Berthel Askou, Jakob Andersen, Mikkel Cramer, Ayinde Lawal, Mikkel Frankock, Jesper Henriksen,Thiago Pinto Borges, Renato Bueno de V. Marins, Mikael Uhre

Udskiftninger:

69. min. Oliver I. Pedersen afløser Renato Bueno de V. Marins

74. min. Mathias Pedersen afløser Thiago Pinto Borges

87. min. Musefiu Ashriru afløser Jesper Henriksen

Advarsler:

Skive : ingen

Fredericia: ingen

Tilskuertal: 582

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk