Smalt nederlag i Hjørring

Fodbold:

 

Som ventet blev udekampen i Hjørring imod topholdet fra Vendsyssel en intens og tæt match fra start til slut.

1.halvleg var en chancefattig affære, hvor det var småt med store målchancer.

-Midtvejs burde og skulle SIK have været foran, da SIK på kampens flotteste angreb spillede sig fint igennem i Vendsyssels højre side.-Mikael Uhre spillede til sidst flot skråt tilbage i feltet, hvor en fremadstormende Thiago Pinto Borges kom alene med Jesper Christiansen i hjemmeholdets mål.-Desværre overplacerede Thiago afslutningen og den strøg i stedet over målrammen.-Det var surt show og rigtig ærgerligt blev det kort efter, da Vendsyssel scorede kampens enlige mål efter, at en tilfældig nedfaldsbold i SIK's felt kynisk og klinisk blev banket i kassen af hjemmeholdets ”Man of the Match” Simon Okosun.

Efter 1-0 scoringen blev det rigtig udfordrende for SIK den resterende del af kampen;

-Vendsyssel er rækkens i særklasse dygtigste hold til at organisere sig, gøre rummene små og stå kompakt med mange folk bag bolden.-De er generelt meget svære at producere målchancer imod og det kræver både hurtig og kreativ boldomgang hvis det skal lykkes.-Samtidig er de ekstrem dygtige på dødbolde og solide i omstillingsspillet.-I store sekvenser i 2.halvleg var der tale om powerplay, hvor Vendsyssel delvist med vilje trak sig langt tilbage og overlod initiativet til SIK.

Samtlige gule sled og slæbte efter bedste evne, men på dagen manglede SIK den sidste kreativitet og skarphed, som kunne have gjort udslaget til at åbne Vendelboernes kompakte organisation.-SIK's boldomgang manglede fart og det gjorde at hjemmeholdets defensiv det meste af tiden var på plads og med front imod SIK, når SIK angreb.  

Tættest på udligningen kom Mathias Pedersen, da han kort før tid nærmest fik frit skud fra kanten af målfeltet.-Desværre stod afslutningen ikke mål med opspillet til chancen og derfor endte det uden scoring og slutteligt med et rigtig træls og ærgerligt 1-0 nederlag til de stærke og effektive Vendelboer.

SIK skal op på hesten igen og der er masser af positive ting SIK kan og skal tage med fra kampen. Grundet næste fredags udsatte hjemmekamp imod HB-Køge spiller SIK næste gang søndag d. 22/11, når SIK på udebane skal et smut til Helsingør.

Kampfakta;

Vendsyssel FC – Skive IK 1-0 (1-0)

37 min. 1-0 Simon Okosun

Startopstilling;

Daniel Krog, Jesper Nielsen, Jakob Andersen, Jens Berthel Askou, Andreas Albech, Mathias Pedersen, Ayinde Lawal, Thiago Pinto Borges, Jesper Henriksen, Musefiu Ashiru, Mikael Uhre.

Indskiftninger;

45 min. Oliver I Pedersen ind og Jesper Henriksen ud.

79 min. Emil Zetterquist ind og Mikael Uhre ud.

79 min. Razak Adebayo ind og Musefiu Ashiru ud. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk