Smalt nederlag i AB

Fodbold:

SIK skriver på deres on-line medie:

Søndag eftermiddag led vi et rigtigt træls og ærgerligt nederlag til AB på 2-1.

Set over kampen som helhed var nederlaget fortjent, men hvert hold sad på en halvleg og specielt de sidste 10 minutter af kampen brændte det for alvor på foran Akademikernes mål.

Første halvleg stod der AB på og vi haltede det meste af tiden bagefter både i tanke og handling. - Hjemmeholdets 1-0 føring ved pausen var fuld fortjent og målet blev i øvrigt flot sat ind på et velplaceret skud fra kanten af feltet ved Rasmus Hansen.

Efter pausen kom vi bedre med og brugte medvinden til, at vi i perioder pressede AB`erne langt tilbage på banen.

Efter 65 minutters spil gjorde vi det desværre endnu sværere for os selv.

Med et dumt boldtab på banens midte satte vi Akademikerne i scene med en hurtig og effektiv omstilling.

2-0 målet blev her sat ind ved bagerste stolpe ved Linus Olsson.

Efter målet øgede vi presset og i det 81. minut kom belønningen, da Danilo på en sublim frispilning fra Jesper Nielsen iskoldt lobbede 2-1 reduceringen i mål.

De sidste minutter trykkede vi for alvor på og kun de meget små marginaler gjorde, at vi ikke fik sat 2-2 målet i kassen.

Konklusionen blev et smalt og ubrugeligt nederlag efter to vidt forskellige halvlege.

Heldigvis får vi allerede fredag en ny chance, når vi i egen hule tager imod formstærke Horsens.

Kampfakta:

AB - Skive IK 2-1 (1-0)

Målscorere:

35. min. 1-0 Rasmus Hansen

65. min. 2-0 Linus R. Olsson

82. min. 2-1 Danilo Arrieta

Startopstilling:

Daniel Krog, Jesper Nielsen, Jakob Andersen, Jens Berthel Askou, Mikkel Cramer, Ayinde Lawal, Kristian Nielsen, Jeff Mensah, Mikkel Jespersen, Michael Byskov, Danilo Arrieta

Udskiftninger:

55. min. Jesper Henriksen afløser Kristian Nielsen

60. min. Frederik Brandhof afløser Michael Byskov

66. min. Emil Zetterquist afløser Jeff Mensah