Skive-reserver tabte i Thisted

Fodbold:

Syv spillere fra A-truppen med assistenttræner Martin Thomsen i spidsen, suppleret med to Jyllandsseriespillere og fire fra Skive IK’s U19-trup var de 13 spillere, der mandag eftermiddag tog turen for at spille reserveholdskamp mod Thisted. 

Det blev en lige kamp, men Skive-reserverne formåede ikke at gentage førsteholdets sejr i weekenden. Kampen endte nemlig 1-0 til Thisted. 

"Kampen var rigtig god for de spillere fra 1. division, som ikke spillede fuld tid i Roskilde til at få 90 minutter i benene", siger Skives cheftræner Anders Gerber.

"Det var samtidig rigtig god læring for de unge fra Jyllandsserien og U19 i forhold til intensitet, læring af spillestilen på 1.division og en smag på hvad der kræves på næste niveau", lyder det fra Gerber.   

Skives startopstilling: Andreas Raahauge (A-truppen) - Lasse Sørensen (JS), Martin Thomsen (A-tr.), Sylvester Poulsen (U19) - Simon Sterring (A-tr.), Ayinde Lawal (A-tr.), Thomas Lunde (U19) og Jonas  Adamsen (U19) - Thomas Santos (A-tr.), Thomas Dalgaard (A-tr.) og Onur Albayrak (A-tr.).   Udskiftningsspillere: Maciej Sciborowski (U19) og David Nielsen (JS).   

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk