Skive kunne ikke knægte FCK

Fodbold:

Havde nogen troet, at et af Danmarks bedste hold, FC København, ville komme til Skive og tromle de lokale drenge over, uden kamp, på Spar Nord Arena, tog de gruelig fejl.

Flere end 2300 tilskuere så FCK få kamp til stregen, men sejren på 3-0 til de forsvarende pokalvindere, kan der ikke pilles ved.

Både Skive og FCK stillede op til kampen uden en række profiler - Skive var blandt andet uden stamspillerne Thomas Dalgaard, Martin Thomsen, Oliver Pedersen og Christoffer Østergaard - men alligevel formåede Skive ikke mindst i anden halvleg at spille lige op med de københavnske stjerner.

FCK kom foran allerede efter fem minutter ved Carlo Holse og samme spiller øgede til 2-0 en halv snes minutter før pausen.

Skive kom ud med flot energi efter pausen, og var tæt på en reducering efter 56 minutters spil, da Jeppe Mogensen efter et flot angreb måtte se stolpen være i vejen. Senere var Jesper Henriksen tæt på, men det lykkedes ikke at score og sætte FCK under pres.

I stedet blev det københavnerne, der først efter 67 minutters spil fik annulleret et mål for offside, og minuttet efter øgede til 3-0 på et hovedstødsmål af Kasper Kusk.

I resten af kampen var det Skive, der sad på kampen med en utrolig veloplagt Ayinde Lawal, men det blev kun til to nærgående forsøg, der kunne have fortjent en bedre skæbne.

Der var taktfaste klapsalver til trætte, men stolte Skive-spillere, efter en kamp, de havde meget stor ære af. Nu gælder det NordicBet-ligaen, og på søndag er det Fremad Amager, der venter på et Skive-hold, som stadig har sin første sæsonsejr til gode.